Why so hot and dangerous?

Tjingepling! Gör riktigt nada idag, just chillin som få. Fick nyss en invite från Felicia om halloween-knytkalas imorgon, utklädd, föklåån vet it vad jag ska va!!!! Shitshitshit! Kanske ska ta och leta om jag hittar nå creepy, jåå hojen!


Family Guy

Hola chicas och chicos! Ligger i sängen och ser family Guy och snackar med fia! Har varit och kollat synen nyligt och kung som jag är så gick de asbra ;)
Ska nog krypa ner i sängen ganska tidigt och mysa med mig själv, ehrmagherd. Nä ska fortsätta snacka med Fia hoj!


varför gör jag dehär?.

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den sista du träffade? empy
3. Hur lång är du? 171.3!!!
4. Vilken var den senaste film du sett? stomp the yard eller vo klåån
5. Vem ringde du senast? home sweet hem
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "jaha" till soffan
7. Var är dagens planer? iiingen aning
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa är mer rakt på sak, det behövs ibland. Men sms är bäst.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? igår kväll
11. Vilken ögonfärg har du? bruun
12. När vaknade du idag? där kring 8.........
13. Har du någon gång hittat en katt? jeu
14. Vilken är din favoritplats? le säng <3
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? london eller usa!!
17. Vad skrämde dig som barn? läskiga typer i filmer
18. Vem fick dig att skratta senast? empygurl
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? de är jag nog
20. Har du stationär eller bärbar dator? both
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med
22. Hur många kuddar har du i sängen? tre
23. Hur många landskap har du bott i? ett only
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nepp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? de tror jag väl.
27. Vilken är din favoritglass? ÅÅH GUUD SÅ SVÅRT
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? spara, slösa.
29. Tycker du om Kinamat? hej <3
30. Tycker du om kaffe? NEJ VOKLÅÅN
31. Vad dricker du till frukost? mjölk, juice.
32. Sover du på någon särskild sida? vänster tror jag
33. Kan du spela poker? nope
34. Tycker du om att mysa? yes!
35. Är du en beroendemänniska? kanske
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? yeeeeah buddy
37. Vill du ha barn? då jag är äldre!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? yesbox
40. Föredrar du havet eller en pool? beror på hur varmt de är!
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, mat.
42. Äger du dyra smycken? ja då i it vejt!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? frukosten
45. Vem är den roligaste människan du känner? HAHAHAHAHAHAHAHAHA jag själv <3
46. Välj ett ärr på din kropp? hahahahaha ett på hakan. no comments
47. Vad har du för ringsignal? MARIMBA.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? yeeah
49. Flirtar du mycket? de tror jag nog inte
50. Vart togs din profilbild för din blogg? uhm..
51. Kan du byta olja på bilen? ain't nobody got time for that
52. Har du fått fortkörningsböter? naaaa
53. Vilken var den senaste bok du läste? vampire diaries
54. Läser du dagstidningen? läser och läser, kikar mest på serierna <3
55. Prenumererar du på någon veckotidning? NO
56. Dansar du i bilen? förmodligen
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vad är ett papper?
59. När var du i kyrkan senast? examen
60. Vilka personer utmanar du? whut?

Tisdag

Goooodmorgon!
Ligger i sängen och försöker somna om men de går it så bra, så tar och bloggar istället. Why not? Har empy brevid mig som fortfarande sover, ska väcka henne på ett tag :') vi hade planerat att ta lite kort och sånt utomhus idag men eftersom de snöa så mycke inatt så får vi väl se om de är för kallt!
Igårkväll var vi här ett tag och bjussa på fika till grabbarna, for sen till nicke och var där, fick träffa gullollan igen och en massa andra, kom hem vid 12 kanske, försökte se en film men vi var för trötta så vi somna gode direkt. Jajja, hörs mer senare


Tårtaaaa

Godmorgon ens!
Ligger i sängen och funderar om jag ska gå ner och äta än, eller om man ska ligga och dra sig ett tag till. Har kalas för systeryster idag som egentligen fyller 19 på onsdag, så fika som klåån ska göras idag, såklart. Vad hände igår då? For till empy vid 7, hängde lite också kom grabbarna, for in till stan och gjorde nada, for till felles lägenhet och var där ett tag och gick sen till Max för att unna och en lyxshake! Är gode så hongra nu så de ska få i mig nå föda för att överleva. Cya!


It's lördag, lördag!

Tjäna!
Vaknade för nån timme sen, har käka frulle och ser nu lite tv. Ska vara med empygurl nångång idag, ikväll, å få se vad vi hittar på förnå. Gårdagskvällen tillbringades på bion, såg skyfall med empy, alle, nicke och Andreas. Så gryyyyyyyymt bra den var jao!! På hemvägen stannade vi vid skolan och lejda oss där vid busshållsplatsen eftersom vi inte hade nånstans att ta vägen. For dock till moi senare och såg slutet av x-factor. Ska klä på mig nu och såntdär så hojen!


Vinter


Vinter


Bilder från Manjärv


Snart loooov

Tjäna! Var ett tag sen men what to do? Pluggar på med historian som är till imorgon, känns faktiskt som att de mesta satt sig i hjärnan, men ska läsa på lite till för safetys skull!
Är väl ingen nyhet heller att jysk brunnit ner, med alla 8383738923 inlägg på Facebook så näe. Har planerat lite med empy om helgen, standardhäng med henne så asgrymt jao. Aja ska fortsätta med hejna nu och får se om jag ids ta mig ut å springa eller ta en prommis. Får seeee. Hade so long!


Lördag

Tjing!
Är just nu i vuollerim hos Therese och Jimmy. Har ätit middag och efterrätt så är mätt som få! Var i Luleå innan vi for hit och hängde lite på storheden.
Igår kväll var det tjejmiddag i sikfors hos Malin. Tog mig tillsammans med Maja och ewe dit med epa, körde liiiite fel. Riktigt fel. Men huvudsaken vi tog oss fram, eller hur gurls?! Käkade tacos och panacotta som efterrätt, nå så jädra gott! Avslutade med att tubba och surra som få. Roligt så kul det var!
Far nog snart vidare till Manjärv där vi stannar till imorgon, ha de najs!


Måndag

Tjeena.
Ligger i sängen och läser vampire diaries som måste läsas ut snarast nästa vecka. Har en hel del kvar men får väl i värsta fall kolla första avsnitten av serien igen. Inte mer än rätt! Teven är igång också och visar vänner som jag smågluttar lite på, mamma gick just och handlade och får mig säkert någon godbit av något gott. Nog vet jag! Hörde att hon kom nu så ska gå och ta mig av de goda, tjing!


Yeeeeah buddy!


Löördag

Hojen!
Var med empygurl igår och såg xfactor. Gick sen ut opa bojn å var med albin, nicke och olle. For till olle och såg film, for hem vid tolv å var nå grymt trött.
Ska snart fara till empy å hänga med henne, ska nog planera lite om ikväll, ska hänga med ewe också å kanske göra nå mat tillsammans eller något i den stilen. Tjuu!


Besvikeeeen

Som rubriken lyder så är det just vad jag är. Fick veta cirka 10 minuter innan operationstiden att läkaren var sjuk och det blev inget av det. FLDPFMELFLDLFÖD. Less!!!!
For in till luleå och shoppa istället, bar inte på bästa shoppinghumöret heller, trött som få men fick iallafall med mig skor och en tröja hem. Empy åkte med oss hem så har sett lite hungerspelen i bilen och tugga tuggummi samtidigt som de mår man väl inte de bästa. Haha. Ska stöka till i mitt rum. Inte bokstavligt talat, utan det ska städas! Måste slå en pling till empy också och höra hur vi ska göra ikväll, skulle kanske laga nå föda tillsammans.
Hörs!


Bjuder på en till;)


@sunderbyn

Sitter just nu på sjukhushotellet och ser tv, mätt som få men mer ska i! Får inte äta förens aslänge imorgon så de är bara att passa på.
Packade direkt efter maten och for iväg med mamma kring 6-7 ungefär. Suttit i lobbyn i 483937272 år men ja, är tillslut på rummet. Har pratat med mina fina kompis empygurl på facetime tidigare idag och pratat om en hel del.
Ska ta mig en dusch och krypa ner i sängen. Stor dag imorgon! Godnatt världen(bloggen)Keep in touch!


Taken 2

Ska snart dra iväg med bussen å se taken 2 med evelina. Nå jääävulskt längesen jag var med henne så de är inte sant! Kul med lite tjejmys såhär en onsdagkväll. Har nyss handlat lite mat och gosaker inför imorgon och fredag. Ska äntligen få operera mitt knä då, nervös som sate men it's okeee. Ska göra min pianoläxa i väntan på bussen, hojen!


Påväg till schtan

Har överlevt skoldagen idag, trodde jag inte. Så grymt lång och dryg! Har just ätit och ska snart med bussen till stan med empy och hänga med dom som är där. That's it!


Inspo


Pluggsöndag

Goddagens ens! Vaknade för cirkus en timme sen och nu ligger jag i sängen och pluggar engelska. Har prov imorgon och kan de väl sisådär, så här får jag nog sitta ett bra tag! Får inte missa nya säsongen av solsidan ikväll heller! Ehrmagherd! Måste lägga ifrån mig telefonen nu och plugga, hojen!


Oct. 06, 2012

tjenare lördag! Hamnade på stan med empy idag och fick med mig en ögonskugga hem plus mat i magen. Pratar med henne nu via facetime, hon är mestadels sur pga att hon behöver sin pin-kod och den är borta.. Haha snuttan har de kul. Pratar också lite om vars vi ska vara ikväll, hos abbon eller hos henne, ja då i it vejt. Vill få mig nå föda i magen nu för såhäääääär hungrig är jag just nu. Tur mor ropade just då! Hörs nån gång tjing!


fredag hela veckan

IT'S FRIDAY FRIDAY!
 
åååh så sköönt! dagen har varit riktigt bra jämfört med t ex måndagar. haha, bra exempel ens. bara gympa, matte och historia har stått på schemat, fått dock vänta på bussen i en timme men what to do? är hungrig som få och hoppas nån vänlig själ i slottet gör mat nångång, skulle uppskatta de!
hänger med empan ikväll, standard de, ingen aning vad vi ska göra än, kanske får tag på nå mer människor att vara med eller bara chillaxa, har däremot ett stort sug för onyttigheter.. men whatever de förtjänar jag efter denhär veckan! godis ska proppas i som få i magen!  satfläsk vad de regnar nu. ska ta och läsa några bloggar nu. tjingen!
 
skönheten herself♥

When the stars goes blue

Tjuu
Som igår ligger jag i sängen och ser south park. Haha. Standard. Har hängt i stan fram till en timme tillbaks med en del människor, haft de gott som få och bara chilla läget. Jäklar va skönt med helg imorgon på tal om chilla! Guud va efterlängtad den varit! Har dock inga stors planer, säkert hänga med empy idk! Aja ska fortsätta se SP och smorsla in mig med persikosmorslet! Hoj i kojan!



HAHAHA JA ORK IT


Live while we're young

Fan å, höll på med ett inlägg också bara försvann allt. Ger de ett nytt försök.
Har tagit mig en skön dusch och ligger nu i sängen och ser south park, luv it! Dagen har då gått jäkligt fort, hela veckan faktiskt. For till emilia efter krubbet och tog oss en mysig prommis, gick sen vidare till star och biffa oss där, nä de gick gode segt idag faktiskt. Ska smörja in mig nu med gudomligaste persikosmörjan ever. Kär som få!
Godnatt!


2 oktober

Goooodermiddag. Kom just in genom dörren och hoppas på nå mat snart. Tror tillochmed att jag ska göra den!
Hade sovmorgon idag till 10.05, dock gick bussen 8.50. Kalaskul. Har varit hos ortopeden också nyligt och undersökt knät och fått höra om operationen. Ååh vill bara få de gjort nångång! Orkar it vänta nåmer.
Nä ska avrunda dehär, bajbaj


2 and a half men

Godkväll läsare. Efter en skön dusch ligger jag nu i sängen och ser de rubriken lyder. Förbereder mig gode bra inför matteprovet imorn ändå. Nja.
Fick sluta en timme tidigare idag vilket innebar en timme längre på stan med syster. Vågar inte ens rabbla upp hur många påsar jag fick med mig hem, och vill inte heller veta hur mycke pengar jag har kvar.. Men grymme bra köp var det iallafall! Har hunnit vara på kalas också för kusin josefin och proppat i mig gofika, fått se en snutt av xfactor också så vet it riktigt hur de sluta. Ska krypa mig till kojs nu och invänta morgondagens händelser. Satfläsk vad långt inlägg hejn blev!
Haha godnatt!


RSS 2.0