Befinner mig hos mormor och morfar just nu där vi stannar till onsdag tror jag, ska snart fara in till älvsbyn och se om de finns nå fagert klädesplagg att få med sig hem. Medans vi varit här har vi bland annat fiskat och hängt i byastugan för årsmöte. Fattade inte vad de var men man fick då smörgåstårta. Höjdpunkten! Ska börja rulla mot älvsbyn nu, tjingeling!


Hola como estas

Ligger uti i solen och mår gott. Farmor och farfar är här och ska äta snart. Far till empy sen och hänger med hon. Får se vad vi hittar på. DOOOON'T STOP BELIEVIIIIIIN. Lyssnar på musik. Ska fortsätta pressa mig i hettan och må. Hojen!


Hahaha

Har hittat en massa gamla saker i skurben, allt mellan jord och himmel! Har en massa sånahära popcorn grejer mellan tänderna som inte vill bort. Nej då. Ligger i sängen nu och och ser Bond med bojster. Hojen!


nothing to do

hallååååj! har gjort niente idag. duschat och handlat lite grejer till middan. annars suttit vid pianot som all day long. 
mamma håller på att städa ur skurben i mitt rum( det ska stavas så jaa) och hittat massa gamla saker från pytteåldern. haha. det ser dock hemskt ut i mitt rumjust nu och sängen full med grejer så kommer troligt få sova i tess säng inatt. OHNAEJ. meeen what to do? 
vet it heller vad jag ska göra sen. JAJAA. hoj!
 
 
 

"day 2" av detta bloggande

tjenixen! 
for in till stan kring halv 1 idag och lunchade med emilia, johanna och elina. gooooott! shoppade även efteråt men hittade då ingenting, eftersom jag var för nån dag sen, kändes att de inte behövdes nå mer.tillsvidare. har annars inte gjort så mycket mer. börjar med massa olika bra låtar på pianot och ska rensa lite på min spotify lista. måste städa mitt rum med. JAG VILL INTE! åååhh. 
lovade iallafall bilder så ska allt bjussa på det nu. ååh. de här kommer ta länge. 
 
 
 
 

TILLBAKA!!! WOHOOOO

Wooooaaa heej! Ska försöka komma back on track nu, de har dels inte gått att logga in på http://blogg.se">blogg.se för att dom har gjort om, så då har jag hursomelst inte kunnat blogga. Bra tajming! Ska strax dra in till stan med mamma och handla, in till carlings skulle vi också ja. Eftersom jag ska skita i och berätta allt jag har gjort då jag inte bloggat är de ju tur bilder finns! SO LONG!


RSS 2.0