PSG

äntligen har jag fått sommarlooov! nu ska jag bara sova ut och må gott med vänner, sola och bada. ruskigt skönt! PSG har dragit igång igen så efter middagen far jag och ser lillebror lira boll. annars rullar de på. får se hur det kommer funka med bloggandet under sommaren, något inlägg trillar väl in lite då och då får jag hoppas.
 
 
 
 
 
 
 

Stay

Nämen hallåja, riktigt längesen nu faktiskt. Vad gör jag ens på dagarna? Jobbar för fullt, degar sönder när jag kommer hem, lite så. Igår var det midsommar vilket firades hemma med kusiner och bekanta. Riktigt mysigt med god mat och allt! Sov ut riktigt länge idag vilket var de skönaste på länge. Snart kommer min favvo pojke som jag ska pussa ihjäl ännu en gång sen han varit borta i två veckor. Lev livet!


Frihet

Under den senaste veckan har jag verkligen inte haft något att klaga på. Förutom en 10 kilometers vandring i skogen och trotsat skavsår är jag nöjd över dagarna. Jag har haft äran att gå på bal tillsammans med min fina pojkvän. Nervöst ja, sett honom ta studenten,varit avundsjuk dock, själv tagit sommarlov och glassat på. Livet är bra.


Sunny saturday

Vaknade bajstidigt idag för att de var så varmt i mitt rum trots att jag hade fläkten på så dog jag. Klev upp vid halv tio-tio och har legat och stekt i solen i ett antal timmar. Ikväll kommer min grabb hem från Turkiet så ska allt fara och gosa med honom, men innan dess ska jag a städat mitt otroligt stökiga rum, duscha och käka. SNART HAR JAG SOMMARLOV


RSS 2.0