vila i frid

kom nyss hem från konfagrejen. fick käk och kolla på bilder samt lekte lekar, prata osv. ska strax gå och lägga mej i sängen och jag hoppas innerligt att de börjar lite south park! far in till stan med mor imorn, hoppas jag kommer fåmej lite sovmorgon iallafall. kalas senare på dagen hos kusinerna/faster. skriver de nu ifall jag inte hinner imorn just so u know. med detta säger jag godnatt!




så jävla mycke hemska som saker som har hänt denhär veckan så de är inte sant. så många härifrån, okända och bekanta som har gått bort. så sjukt jävla hemskt! nä asså näää fyfaaaaan.
så hemskt alltså.. hoppas ni alla har de bra där ni är iallafall. vila i frid och hoppas ni inte plågas längre av smärtan ni bar på. sörjer för er ♥





känslan när man vinner på bingo, och alla säger att man fuskar.

rubriken talar ut!
skönt att ha gjort bort allting nu, tillsvidare. so provet gick ändå bra, och fick veta att jag kunde på mvg på svenskan ifall jag gjorde två uppgifter till så nog är man nöjd nog! skönt med prao nästa vecka. himmelskt!
ska på malmgården och cirka två timmar, har konfaåterträff och vi skulle käka pizza och kolla på bilder från stockholmsresan osv. inte helt fel! ska till evelina på ett tag och hänga med hon och emilia, hon skulle tydligen färga håret å sånt så ja. men ska gå ner och underhålla mej själv med lite piano. ha de gött!
shena sexi u so hot dat i melting!

dream

hey anigos! blev lite inköp från stan, en tröja och en par byxor. orkar inte lägga in nå bilder på de nu, troligtvis imorn isåfall. såg även några lockande saker jag ville ha men orkade inte köpa de, så jag och mamma ska nog till staden i helgen igen hoppas jag då! ska nu gå och lägga mej i min goa säng och göra en sista soläsnings sväng plus franska. NÄR HAR VI INTE FRANSKA LIXOM?
godnatt!

tillbaka!

back on track!

har läst igenom lite so och lagat mat. litegrann iallafall! efter maten far nog jag och therese till stan på tjejkvällen, kanske mor också. blir nog bara där en snabbis eftersom jag har so:n kvar och therran hade nå å göra hon med. men visar inköpen då jag kommer och så. inte så mycke mer har hänt sen sist faktiskt. evelina har kommit hem från turkland och nu hamnat i sjuka. to bad! hann iaf träffa hon igår, fick tre armband, söte, också prata vi lite om dittan och dattan. hon hade förresten gjort en aaaassnygg tatuering!
lite besviken dock på mig själv, på tal om annat, lite sur att jag valde en så lång ljudbok. skulle göra en analys idag om den och handligen kunde man skriva i minst 1 mening! och jag har antecknat 7483957893476539745439534545348759347534583 saker.. helt i onödan. fml.
och justja, hehehe. måste ju få skriva av mej, fick veta av bojan att Molle dött. kattmodellen ni vet. :(
aja,  shopping på g snart och de avstår jag ej. ha de bra!

streess

lyssnat en timme av ljudboken, pluggat en hel del so, NO väntar innan läggdags. kände bara för ett litet inlägg såhär på kvällskvisten. ska packa fotbollssaker till imorn och även göra engelska. jag har ju inget liv!
tror jag tar en bloggpaus mitt i allt, känner att de inte kommer funka, men vi ser ju hur länge de håller. VIPPS så är jag kanske igång redan imorn igen. tills dess, ha de bra so long!

LIGHTERS


Day 11 - Another picture of you and your friends

goddagens solstrålar. anlände just i hemmet och ska direkt börja plugga på. fick veta att svenska provet såg riktigt lovande ut. inte totalt fel nej! men plugga var de som gällde, adios!



. -


usuck

känns inte helt fel att sluta cirka två och en halv timma tidigare. hell noooo! sååå, måste verkligen pluggapluggaplugga, blev ju som ingenting igår.. också måste jag lyssna på min ljudbok som aldrig tar slut, åååååh, och den ska vara klar på torsdag?!?!?! har typ.. sex timmar kvar. kanske ska slita mej från datorn eller vads säger man, jo. pussar!



someone like you

blev en myskväll med grillning, fotbollslir och fruktsallad medmera. tyvärr så hade jag kameran på laddning så inga bilder nej! de blev inte så mycke pluggande heller nä, ojojoj. ska packa gympa/fotbollskläder nu till imorn och sen se på timeout. so long söndag.
fagert

vill ha!


foton


schleten

jaha, då var de söndag. heeelt inte ok. fick mej en delikat sovmorgon iaf, skönt. måste plugga so och no eftersom vi har prov på torsdag och fredag. men känner också att jag vill ut och fota, så fiint väder ju! kan ju gå ut en stund iaf, tar de annars bara chill och hänger som man brukar på söndagar. men ut och fota nu ja, hörs senare! :)


304857_193144687421764_100001787016038_393932_116211861_n_large
//weheartit

c'est lördag

ursäkta dålig uppdatering, men ni visste ju att jag var hos emilia right? vad har vi gort som mest då, fick besök av olivia,mirre,emma,jojjo och minna. pratade ut om saker och kolla film. helt ok! självklart har jag och emilia hunnit lejda oss också med kameran men de är ju inget ovanligt. heheh, fick även idag veta av hennes pappa att polisen hade hittat massa kläder + en telefon på cykelbron mot stan, troligtvis hade nån hoppat! fan va hemskt! kan ju hoppas att nån bara lämnat de där på nått finurligt sätt..
barnvakt ikväll för bojan, justnu är han å bio så ska hitta på nå att göra innan dom kommer hem. haidå!


detta är en rubrik

så jäkla skönt med helg nu, verkligen! svenskaprovet gick väl hyffsat, lite ont om tid. annars gick de bra. hoppas jag. inväntar två nya prov nästa vecka. kan de int bara bli sommarlov eller nå? :(
kvällen är då planerad tror jag, blir att hänga med emilia, kanske minna också, vi ser ju. sover nog där också. självklart glider kameran med! hoppas på att vi ska äta nånting riktigt mumma såhär på fredagssnåret, aja hörs nog imorn!



Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

hallå där! skönt att ha gjort bort denhär dagen delvis. mattediagnos-check, franskaläxförhör på 5 sidor! check, om man nu kan kalla de läxförhör, varför inte prov?.. svenskan blev då flyttad till imorn, så ska pluggapluggaplugga på de nu, samt göra SO, lyssna på ljudboken, pianoläxan osv. kommer man nånsin ha nått annat för sej än dehär? knappast. hade bättre än mej, ciao!


tror jag faktiskt skippar dedär med låtarna, orkar it he in en massa!

Tumblr_lqtmzvegez1qa5yw9o1_500_large


Day 09 - Something you're proud of in the past few days.

att vi vann sista seriematchen.


slutat för dagen, far snart åretigen vidare och bowlar med laget och sen till folkets hus för nå utdelning av priser osv. kom på att jag måste städa klart i rummet också, är man surprisad lixom, eftersom vi får främmande av nå släktingar. men ska plugga lite först, svenska prov, matte diagnos och 4584359734985 franskaglosor tills imorn.
skjut mej gärna, eller sänd mej till turkland tillsammans med evelina, saknar dej redan fjompan. VEM SKA NU FATTA MINA SKÄMT SOM DU GÖR?!?!?! killing me slowly. 



Tumblr_lrsqio3xjq1qcrsn7o1_500_large

ny dag nya möjligheter

godmorgon, käkar frulle just nu och ska snart iväg till skolan. skriver mer då jag kommer hem,haidå.



hehehehhee...

haidå!

vad är kortare, mindre risigt och ännu kortare? jo, mitt hair! nu säger jag då bara hejbye plattång alltså, ska tamejiskitan spara ner till marken! lycka till erica, den dagen will be there säger jag bara, MOAHAHAHA!

                                        
                                            
lite längre än såhär, APPROXIMATELY!

Day 08 - Short term goals for this month and why.

typ, att de ska gå bra i skolan å sånt, kommer it på så mycke mer!

tisdag

hemma idag, ont i huvudet osv. hade nog feber igårkväll med de släppte nog. ska försöka göra lite arbete så jag inte hamnar back. och sen slå på en film eller nå, hojres!



VIIIIIIIINSSSSSSSSSSSST!!

så otroligt skönt med en vinst till avslut! storfors aik f-96- oförglömliga minnen med er alltså, helt sjukt! saknar allt redan ♥

ska gå ner och se idol nu, helt slut i kroppen så ska nog tigga lite massage av nån gullig själ därnere.
hade topp!




lite dålig bild, och alla är inte med, men bättre den än ingen!


GAMEDAY!

har samling på tjugofem minuter, ååååååh fyfan va taggad jag är! storstryk på g alltså. HK provet gick väl ändå bra tror jag, åååh vilken dag. nä nu ska jag fylla flarran och dra iväg, hajdå!



the city never sleep

nyduschad och fräsch! varför under idol kan jag ju bara fråga mej själv.. skitsamma, var somsagt med evelina ett tag och fick reda på lite saker, nä, mycke saker. hhahaha stumpan. ;-)
ska nog ta mej nånting att äta och sen läsa lite hk innan en ny dag kommer, då vi blandannat har match, justja. sista med laget, ska vi vinna eller ska vi vinna?! svår fråga ens, aja, hörs imorn godnatt!


Tumblr_lrqfa5prwi1qep56go1_500_large


Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you

familj och vänner, ids it he in nå bilder!


hallå där. just käka våfflor som var huur prima som helst, har även hunnit vara på en foto runda idag med, men de var inte sådär jätte skoj så då passar jag på att blogga istället. far nog till evelina efter maten och hänger med hon, hon hade tydlig lite saker å berätta och sånt är ju alltid kul å höra! vill ha en katt, hörs!


Tumblr_lre3vhrzqy1qcuykbo1_500_large


a visit to vienna

godkväll! for en tripp till glada skutis och hälsa på där ett tag, och innan de gick jag och bojan på en foto runda där blandannat molle fick agera som modell! måste läsa klart hkn också kanske lite south park efter de, godnatt!








dsf

ska ta en pn, så sjukt trött. även fast de är hur bra väder som helst och kommer aldrig bli bättre så jå. måste plugga... nä jag ork it!

glömde köpa smashmallows! :(

vad händer nu?! färgar håret än en gång, blev helt enkelt inte nöjd med förra. blev typ, grön-grått. så nä, nu blir de en serious brun istället. funkar bra de, rullar vidare till valls då jag är klar. visar bild troligtvis imorn, aja, so long!




Day 06 - Favorite super hero and why.

skönt med helg!nånting som kanske är ett snäpp under är ju att vi har match i kalix imorn klockan tidigt. de är då iaf vad som sker imorn, ikväll ska jag nog hänga med några häftiga peoples på valls och ta de chill, grilla och ha de allmänt bra.

schumbiilalallalala!




dömjen såklart. dom kanske inte är riktiga superhjältar men who cares, och varför? lätt, yumyum!

21.50

vann matchen med 4-2. inte helt fel de inte! har int så mycke å säga, är sliten och trött så ska ta och lägga mej i sängen och läsa lite hk, kanske south park också! jaija, godnatt!




ny dag

godmorgon! ska käka upp frullen, fixa klarrtt och sen vidare till skolan. no prov. ska nog kika igenom de nån gång till. match i luleå ikväll mot lira tror jag. ganska så tidigt, så hinner nog inte blogga då jag kommer hem. men vi ser ju. aja, hade!



tåårsten, u made it!

alltsåååå åååååh vad ni har feeeeeel. eller vem är föresten den där tåårsten??!?!?!!?!?!??!?!?!?!?!?!
iaf,
ja, j'ai färgat håret. u right. skulle vara meningen att de skulle bli ljusbrunt. men hur resultatet blir vet jag knappt själv, eftersom de är blött så äre mörkt! så har ingen aning om hur de kommer bli. leave a picture imorn eller nå.


next: plugga, lyssna på ljudbok, plugga, south park, natt!


hoppas på ett sånthär resultat!

förändring på ingång!

ska snart fixa en överraskning! eller, kanske inte överraskning precis, eller jå, eller, en förändring!

gissar ni rätt på vad de kan vara är ni bäst!



reeegn

surt väder idag alltså! fan att de inte kunde vara såhär igår. heh, nä men gode skönt att vi fick göra bort de igår. hade då fotboll nyss, inte ute då, fick vara i inomhushallen istället. ska ta på mej nå torra kläder å plugga till en massa prov som är på G.




Day 05 - A picture of somewhere you've been to.


skönt med vinst!

då var den där dagen över. undebart säger jag ju bara! fick även köra höjdhopp och springa stafetten. bara för att vinna över D:arna, skönt att vi vann allt iaf ;-)
nämen alltså nu är de ju såhär att jag verkligen måste plugga. like seriously! hörs ikväll eller nå.



livin in the other side of town

godkväll puddingar! är hos evelina och hänger. passar på att blogga medan hon tvättar håret. blir att jag sover här inatt. far till LF imorn på friidrottsdag osv. så vi far dit tillsammans. ska vara social med hojna nu. hade!

Day 04 - A habit that you wish you didn't have.

en vana jag önskar jag inte hade:

måste nog vara att jag i princip alltid vaknar en halvtimme eller mer innan väckarklockan ringer. de är ju baara jobbigt! bortslösade minuter som man kan sova bort! :(

---------

aloha! ska strax hoppa in i duschen eftersom vi hade fotboll nyss. eller, nyss vet jag väl inte. tänkte sen göra lite engelska, ska tydligen skriva om nå krig, vi får väl se hur de går! vet inte om de syns att jag har gjort om lite i bloggen, hahaha amatör. ska nog be nån kunglig fixa litegrann!
har friidrottsdag på LF imorn, fan, skulle egentligen inte bli nånting pga vädret, lättnad, fast så blev de iallafall,fan. haha, ska hoppa längdhopp och kasta spjut?!?! hahaha skjut mej :')


Tumblr_lrf0mdimof1qm3vi9o1_400_large


when I held ya

duschad-check! fick veta IDAG att de var sista träningen med laget 4ever idag, eftersom vi splittras osv. fan va hemskt! kändes som igår vi började :( har iallafall tre matcher kvar så.
känns som att jag har missat lite av idol eller vad säger man. slutar säkert närsomhelst också så de är ingen idé att slå på teven ens. vad mer har jag att förmedla? åssit tror jag väl, så avslutar detta inlägg med godnatt!





Day 03 - A picture of you and your friends.





okej, de är mer, men datorn är så seg så orkar it ladda upp nå mer...

12.06

godmorgon!  då var de söndag igen. vilket innebär att jag ska städa, igen.., lyssna på ljudboken, facemask var längesen så nog kan jag njuta av en sån idag nog. ska gå ner och käka lite frulle, hungry as a wooolf.
hörs senare!



tacostacostacos

kom nyss hem från felicia. blev bjuden på tacos osv även med evelina och emilia. mys! blev senare att vi inte hade nå och göra så vi for ut och körde lite i byn. stötte på albin,nicke,högge och jesper så var med dom också, såg film och hade de allmänt toppen. HAHAHAH, åååh, björnbröder.. vi har gråtit förr kan jag ju säga! usch åh.
nä, men om man skulle ta sig ett south park avsnitt eller nå? heh, godnatt! ♥




efter regn kommer solsken

hej alla fans! kom nyss hem från sofia, inte regna de mycke alls. nejnej. så lite blöt kan man ju säga att jag blev så gick och tog en behaglig dusch! blev bortbjuden på middag hos felicia iväll, så ska börja fixa mej och kolla vad jag ska ha för kläder osv. justja, fick en ny plattång av mamma idag! eller, fick och fick, men ja. skönt med de iallafall!


i'm mad yeah?

i'm really mad right now, i'm kind of hate SOFIA because she was dum with me. and i was like: seriously?!? like, REALLY?!?!?!!?!?!? and now i wanna punch her in the face ok byebye! <3<3<3<3




AND I WAS LIKE..↑

Day 02 - The meaning behind your Facebook status.






why so serious?

vendredi

morgon sunshines! ska alldeles strax rulla till skolan, kändes att de behövdes ett inlägg bara. går till halv tre tror jag, far sen vidare till proppan och förmodligen sover där. skulle nog till stan också? tar reda på de. ha en bra dag!


I though you was mine.

proppan for hem för en timme sen kanske. gjorde it så mycke alls, ska lyssna på ljudboken nu och göra lite engelska. kanske ids kika på ett south park avsnitt också. i wish!
frestande med fredag imorn jamen nanting, åååh lovely.


Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

hallådär! skönt att skolan är över för idag, fick även veta att vi skulle ta NO provet nästa torsdag istället för imorn, så fick andas ut ett tag. annars är de bara engelska som står kvar på listan, så ska göra lite sånt och sen vet jag inte ifall jag skulle vara med proppi. aja, so long people!


serribild!

-jag kan skratta som långben.    

-jag älskar att borsta tänderna...

-jag är kär.

-jag ääääääääääälskar south park. mitt nya favoritprogram!♥

-jag sover med hörlurar i öronen. utan musik, bara för att jag vaknar så lätt så hör jag ingenting!

-jag tycker jag borde byta ut dehär till max tio frågor istället, kommer inte på nå mer!

-jag har ridit westernridning och vanlig. hahaha oj längesen.

-nu kommer jag då inte på  nå meeeer!

livin my dream

godmorgon guys. har lite smått klädespanik såska gå och kika igenom lite här och där om jag hittar nånting annat! och ja, skulle egentligen ha match ikväll mot alvik men den blev inställd pga för lite spelare. så den blir framflyttad. kläder var de ja, puss!



om man skulle ta och göra dehär igen?... JÅÅÅÅ

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
Day 02 - The meaning behind your Facebook status.
Day 03 - A picture of you and your friends.
Day 04 - A habit that you wish you didn't have.
Day 05 - A picture of somewhere you've been to.
Day 06 - Favorite super hero and why.
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.
Day 08 - Short term goals for this month and why.
Day 09 - Something you're proud of in the past few days.
Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.
Day 11 - Another picture of you and your friends.
Day 12 - A picture of someone you miss.
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.
Day 14 - A picture of you and your family.
Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
Day 16 - Another picture of yourself.
Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and why.
Day 18 - Plans/dreams/goals you have.
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future.
Day 21 - A picture of something that makes you happy.
Day 22 - What makes you different from everyone else.
Day 23 - Something you crave for a lot.
Day 24 - A letter to your parents.
Day 25 - What I would find in your bag.
Day 26 - What you think about your friends.
Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge.
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned.
Day 30 - Who are you

ny tillfällig header, enjoy it!

  

våååååga frååååååga

då var skoldagen över, men nog fan börja de spöregna då vi skulle ha fotboll. blött, yahaa, men har som lixom den känslan att de är som roligast då. så inte klagar jag! :') kan ju som säga att jag redan då har duscha ELLER NAE, ska gå och göra de och sen pluggpluggaplugga!

dagens vill ha!



onsdag

hay guys! just käk  frulle, ska gå och borsta tänderna och sedan ready 4 school. har fotboll sista lektionen så måste packa klart de. hade so long!


380655236-5629260af53ac907e897835cda826ed3.4e5518f8-scaled_large

frågelåda!

som ni ser, hoppas jag, har jag lagt i en frågelåda på bloggen till höger. så de är bara att fråga på vad ni vill! :)

I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla."

hahahah seriously?!?!

kom nys hem från träningen, var väl mest en lugn träning. inte helt fel för mej kan jag ju säga. extrem träningsvärk överallt.. ska in i duschen, pluggapluggaplugga, kommer missa idol, bli mad, se south park istället, bli glaa, osv! kanske passa på att börja. hehehe. gokväll!





Tumblr_lqk00nw42l1r257blo1_500_large


hål

kom nyss hem, har hål jättelänge så passa på att fara hem å chillar + äta osv. börjar om 12.35 tror jag så har cirka en och en halv fri timme kvar. ska kolla om vi har nå nudlar, cya!



detta fält måste fyllas i

godmorgon! ska strax rulla till skolan, tillsammans med bojan idag, alltid lika.. jobbigt. ingen aning då jag slutar, märks ju.jajjjja, får säkert nån läxa som måste göras, ännu mer läxa. också träning till kvällen. toppen. fortfarande slut sen i söndags. ehehhe.


Tumblr_lr158jgcvp1qcd6cdo1_500_large

IDOL

städat, duschat, lyssnat på ljudboken. bara franskan kvar, men ids it göra den nu eftersom de är idol snarre! ;-)
går och kollar om vi har nå gurka. hejdå!


Tumblr_lqgjcknnou1qaodr1o1_500_large
yeah you like that?

---

oiis. har lite grejer å göra nu känner jag. städa rummet, ovanligt!, plugga, duscha osv. bäst å sätta igång!


vill int ha nån rubrik

gomorgon people! så otroligt skönt de är att soooova, inga problem alls om man fick sova några timmar till, näjustja, vi får ju aldrig ha sovmorgon. -.- ska käka frulle nu och sedan iväg, gympa står först på schemat. som om man orkar eller? näääääääääääääääää-ääää!





kling

Anonym om come on guuys!:
 varför har inte du matchkläder på dej eller om de nu är du som är förkludad XD


ooooh, är de en av mina p12 vänner?!?! XD:P varför alltid så normala frågor lixom?
aja, vill du ha ett svar: ja de är jag som är "förkludad" tjejerna brevid har väl inte heller matchkläder på sig?... hade fått knät ur led, därför jag inte spela.


efter en dag full med fotboll så avslutar jag den med lite gotta och idol premiären!
fotbollen gick väl sådär, förlorade två matcher och vann en. också att man har gympa OCH fotboll imorn är ju ingen höjdare må jag då säga. nä men duschen nu, haidå!






come on guuys!

känner att jag har gjort många inlägg idag, inte varjedag man ser de. men med dehär inlägget säger jag godnatt. ska sova alldeles strax, upp tidigt imorn för fotbollens skull! kanske gluttar på lite south park först.
aja, godnatt! ♥




KÄFTEN TOALETTSLICKARE :(

evelina om ÄR DE ETT SKÄMT ELLER, DEN HAR STANNAT!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!:
gilla!



ÄR DE ETT SKÄMT ELLER, DEN HAR STANNAT!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!



bite me

anonym om dagens låt! ♥:
ååh, va fin låt! är den med i en film? have to see! är den bra? :D


svar: ja de är den, Jag saknar dej heter den, tror de står i slutet av klippet tillochmed. spelades in i  GLADA PITEÅ!!!!!  så ja den är bra! :)


kom just hem. for till farmor en sväng och hämta nå grejer, handla lite gotta + mat till imorn osv. tog då en satans evighet innan south park laddat upp. garanterat att jag har väntat i 5 timmar! ojojoj, payback för att jag somna alltså.. 7 % kvar bara, må de gå fort!

aja, ha en god kväll, puss! ♥


Tumblr_lqtty6mdvk1qebfklo1_500_large

dagens låt! ♥




tide

gomorgon! råkade visst somna til south park igårkväll, en sån svikare jag är..  har då nyss duschat, ska klä mej
och se vad dagen har att erbjuda, förmodligen ingenting men so what.



alohaaaaaa hawaiiiiii

goderkväll! kom nyss hem från en myyycke trevlig kväll hos simpan. ewe, sofie, balloooo, nicke, simon, markus och markus fick stå för kvällen. fast killarna spelade ju som mest CS osv. alltid lika kul att prata i micken iaf! nog för att jag bara hörde mej själv... hehhe. ska ta mej ett, kanske två south park avsnitt och sedan krypa ner i sängen. godnatt!



hahahahah, vi är för fula!


17:16

ska precis börja rulla till evelina, men kände att ett inlägg lite snabbt inte gör nånting. skönt med fredag jao xD:P
var egentligen meningen att jag skulle vara med sofia ungefär nu men så blev hon sjuk, så får hängas med the bully evelina ist.. HEHEHEH NÄ JAG SKOJA! sååå är de bara att ladda upp inför DMet på söndag. fick veta att vi skulle möte gammelstad, trångfors och lule-damfotboll. nog fan har vi mött dom förr nog. trist, aja men ni ska då ha en fortsatt lovely freidag. adios amigos!

Tumblr_lqns9eotbo1r1eytyo1_500_large


RUBRIKOS SUGROS!

då är då var denna skoldag avslutad. hahahahahahahhaha alltså kommer ju smälla av då vi får skolkatalogen osv. ni får se varför, specialedition! blir då förövrigt jag som får laga maten idag, som vanligt då. tur man tjänar på de! ;-)
ska då försöka vara med på träningen ikväll, DM PÅ SÖNDAG!





RSS 2.0