Hoj vad längesen

Blogglusten är på topp..
Nä, har hunnit vara till Turkiet förra veckan, as härligt! Ligger nu och ser på family guy och pluggar litegrann, håller på att pröva på nå nya appar också och har det jättekul med dom. Ett exempel:


bjussar på bilder från Frankrike!del 2 kommer senare!


Hemmaaaa

Hemma från ljuva frankrike nu, vill stanna ännu längre ju! Orkar it säga allt vi gjort, bilderna får tala(dock inte nu)! Ska ta och sova nu. Hörs!


Torsdag

Ligger och ser 300 på teve, har läst klart Non som vi har prov i imorn, får ju hoppas de sitter i! Ska börja packa imorn också, har inte gjort de idag eftersom jag har haft fullt upp, stan direkt efter skolan, köpte byxor och skor plus lite presenter till fransyskorna. For hem, men in till stan ganska direkt igen för att hämta tess cykel, tog oss en lyxshake på max också, blåbär denna gång. GRYYYYYMT GOOOOD. Ny favorit! Jaa också pluggningen förstås.
Ska fortsätta se filmen nu. Godnatt!


4 DAGAR KVAAAR

Nuuuu ni, nu var de allt ett tag sen de hände nå här. Orken har helt enkelt inte funnits. Får se om den håller nu också. Sitter i sängen och pluggar no, prov på fredag! Har lite bilder från valborgs som jag kan visa er, ska sen börja med en packlista till frankrike, BARA FYRA DAGAR KVAR .HELT FKFKFÖDRNFO!
Kan garantera att kameran ska me, vad förväntar jag mig själv? Ska dra igång med dendär listan nu ja, so long!


RSS 2.0