pictures of you

då var det genast söndag igen. men jag klagar nog ändå inte på veckan som kommer. valborg, ledig, lite nationella men de skadar inte. i helgen har jag mått bäst med mina otroligt bra vänner och fått världens bästa pussar. jag klagar absolut inte! nu peeps ska jag pröva balklänningen(!!!!) 
 
jag har som mål att lägga upp mer bilder så here we go.
 
 
 

Äntligen freeeeedag

Så jäkla skönt! Dagen har flytit på hyffsat bra ändå. Startade skoldagen med en jobbig men skön body pump och avslutade den med en muffins som jag fick :-) har stekt litegrann i solen också, jag är käääär i solen, usch snart är de sommarlov!!!! Ikväll hänger jag med mina fina grabb, käkar hamburgare, spelar fotboll och lever. Också kom jag på att rummet ska städas. Wää. Ha en superbra fredag vänner!


We are the boxes in the ring we are the songs that never sings

hallåsan! appen har varit lagg ett tag men nu verkar den funka. Har gått igenom ett nationellt prov och matteprov idag, hunnit med att fika på stan med syster och mormor, tränat lite med empe och ska nu se GoT. är fri för tillfället från läxor och sånt nu, endast nationella att kugga upp för. Ses guys peez!
Lite bilder från senast


är det såhär när man är kär när man är liten

tjääna! fick sluta tidaigare idag så jag hann med kvart i två bussen. softers. har hållt på med rapporten som ska in på fredag vilket ser ganska lyckat ut. har bara historia och engelska kvar innan jag kan börja slappna av. annars far jag på kalas hos nicke sen med mina coola brudar, måste pumpa däcken på cyklen så är allt kirrat. sitter ganska fint med ett kalas imorgon också hos min finis, inte klagar jag ;-) 
 
chillar annars med lite skittles, perf!

ge mig sommar bara

ååh vad jag suger på dehäääääär. har mycket i skolan nu så orkar inte med att blogga ens. men om ynka två månader tar jag mitt sommarlov och chillar jäkel all day all night. så skööööönt! annars drar jag snart iväg och övningskör lite och sen kanske jag trotsar vädret och kör på en springtur. men jåå hurtigbulle. hörs då jag känner för de!
 
 
96ea7408c34211e1aee522000a1e8a5f_7_large

segpropp

shittans nu var de ett tag sen. skärpning! under tiden jag inte har bloggat har jag hunnit fylla 17 bast, börjat övningsköra umgåtts med vänner och kämpat på i skolan. håller på med min rapport till samhällsen och de går väl sådär. har bara asamycket kvar. svenska också. pls tyck synd om mig :) ska lägga mig riktigt tidigt ikväll. har gäspat mig igenom hela dagen och förtjänar många timmars sömn. sweet. har inga bilder att lägga upp nu tyvärr de får ni överleva. nästa inlägg kanske blir ett riktigt bildinlägg. maybe! ska kämpa mig vidare med mina grejor nu. tjing!

3 april

hej på er! befann mig hos mormor och morfar i början på lovet och kom hem i måndags. blogglusten kom inte förens nu.. hehe. igår spenderade jag i stort sett hela dagen med Evelina, var och badade här i hortlax och myste på rejält under kvällen med lite skräckfilm och avslutade självklart med barnfilm :-) riktigt kuuuuul just nu håller jag på att ladda ner the hobbit men kommer få vänta ett x antal timmar på de så medans unnar jag mig med nån random rulle. 
 
ska lägga upp bilder från telefonen också men de blir senare!

RSS 2.0