Dag 17: En ovanlig bild

blev visst att jag sov hos evelina igår. så de är därför de har tagit en sån tid att bloggaaa. är då påväg in in i duschen nu, sen plugga några sista gånger på konsthistorian. och.. jag har ingen aning om vad vi ska göra på gympan imorn :( nämen dusch nu. adjö!


myyys adam :)


feel good

tjy man. skojsigt att slippa HKn och se film itsället. inte för att den var bra, men ändå. nu då jag ändå sitter på datorn upstairs så kör jag lite "dagarna" och justja, far på skotertävling imorn på valls. skriver de nu för jag vet att jag inte kommer att hinna göra det imorn.

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


Dag 15: En person som du vill vara med


Dag 16: En bild på dig själv

inte nyaste men..


merde

tjusan, har ju helt glömt dehära med dagarna. gör det imorn istället då jag har andra datorn.
jamen idag efter skolan följde jag med evelina och felicia till stan, försökte hitta en praoplats men inte de. går och pluggar lite till imorn jamen jo. hörs imorn!


:'(((((

bonjour mes amis! werre järre? själv är jag jätte sad eftersom franskerna for hem idag. jag och clara grät som kaburbos! de värsta är att vi kanske inte får träffa dom nästa år då vi far till France. kanske ska bo hos några helt andra då, men får ju hoppppas. gör lite sammanfattnings om vad vi har gjort medan dom var här:


Torsdag:
dom anländer till kallax. vi far hem till clara och sover där dom första dagarna. sen snackade vi väl bara litegrann och sånt, gjorde inte så mycket speciellt.


fredag:
skolan, först välkommengrejs i aulan och sen visade vi dom runt i skolan. for till piteåhavsbad efter lunch (tror jag?) och käkade och bada. nästan läskigt att vissa av fransmännen aldrig hade ätit tacos. hahaha, dom hade fina badbrallor med. jamen efter de for vi till anton och spelade GTA och sjöng singstar, och såg film. haha, strandvaskaren... kult.

lördag:
far in till stan. rundtur för franskerna, så medans går vi till gallerian. när dom kommer tbx går vi och shoppar och äter. sen klockan 3 far vi till norrmalmia och spelar innebandy och bowling. efter de far vi och äter hos claras mamma i stan. efter maten far vi vidare mot kustkyrkan i Jävre och ser film, sjunger singstar och bara hänger med varann.


söndag:
följer med oskar och anton till Igeltjärnsberget. fort vare gjort så bröt maria foten då hon hoppade från ett stup..
några vuxna följde henne till sjukhuset å grejer. sen åkte vi skoter och ANTON är så sjukt hemsk på de, så att jag har ont i armarna sen jag höll i mej stenhårt.. senare på kvällen for vi till mej och sen kom anton och oskar med deras fransker. vi spelade kinect å såg på vänner.
måndag:
var ett tag på skolan. sen for vi till öjebyn och kollade på kyrkstugorna. gode kallt, så vi gick och fikade nånstans. efter dedå, maria mådde ej bra, så vi fick stanna hemma med hon nästa dag. CHILL!tisdag:
var bara hemma, gjorde inte mycket. marias kompisar kom och hälsade på också såg vi vänner.

onsdag:
DOM FAR HEM! grät som kaburbos som sagt.. ååååh, vill ha dom hära längre! lyssnar bara på emo låtar nu..
saknar!!!:'(


kubbarkubbarkubbar!

H E J! passar på att skriva lite smått vad som hänt, skriver mer på onsdag tror jag då franskerna far hem. och då kan jag också he in bilder. iaf, våran fransyska som jag och clara har, har brytit foten efter hon hoppat från ett stup! hon ligger och sover nu så jag passar på att skriva hejn nu. clara kommer hem på typ en kvart eller nå, men nu vet ni att jag lever iaf. berättar mer detaljerat vad vi har gjort och sånt, såklart 6530474385 bilder också. stå ut tills dess!Dag 13: Du och någon klasskompis

amen hallå! har gjort så jäkla mycket idag känns de som. skola, konfa, käk, stan och nu ska de städas pluggas och packas. franskerna kommer imorn (!) och vi ska sova första dagarna hos clara, så måste ha de cleant i mitt rum då vi kommer hit. har då ingen aning om vad jag ska packa med för kläder å sånt. iiiiiiiih! vill ju som också gå ner och spela lite Kinect som vi fick igår, men har jag tid? nae! så varför slösar jag bort tiden med att skriva dehär? idk. men, kommer förmodligen inte att kunna blogga å grejer medan jag är borta å sånt. så hade!hahah sweeet!

tjubidabido

hola! tror inte vi hinner in till stan. eller kanske får se. blir då verkligen inte att vara å springa på träningen då de är -7840358 grader ute! om de är så här hela veckan så kommer ju franskerna.. JUSTE DOM KOMMMER PÅ TORSDAG!!! gaahaaa, men ska käka nånting nu. peace!


angel

morron, ska snart fara till bergsviken å ha fotboll. efter skolan far jag och mami kanske in till stan å kollar sen träning. jaja men hade!


Dag 12: En bild på någon du har varit kär i

hemma från träningen nu, var lite småseg. hopp i duschen nu iaf!hahahahah.


e4

tjutju, kult att de är jätte kallt ute å grejer. jaja, håller iaf på att laga mat nu och sen blir de träning. that's it!


Dag 11: en person du kan berätta allt för

tjuuuuuuu! var på phb igår med maja, kul vare. for sen till hon och gjorde mat och såg film å grejer. såg remember me och i rymden finns inga känslor. REMEMBER ME HAR VÄRLDENS VÄRSTA SLUT!! WHYYYYYY? :'(
imorse for vi iaf på gudstjänst och nu så ska jag bara skriva klart hejna så ska jag nog se en film eller nå. fint!huik

tjusan, jaaa... har inte så mycke att säga om dagen. som de vanliga var de väl. inväntar iallafall nu att en film ska börja om en halvtimme, imorn blir de då phb med maja, så jaaa, sover nog hos henne också, men då vet ni herråå! :)

allaH

morrrrn. kult att de är kallt idag med! heeejå. jamen slutar kring 4 så är hemma då, far nog till proppisch ikväll också. cia!Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll

tju man! provet idag gick väl ändå gode bra. heh, satt typ bara i tjugo minuter eftersom bussen gick fem över tolv in till stan. annars var vi tvugna att vänta i två timmar till nästa. men hann iaf svara på allt utan två-tre saker. på stan då, hittade två ringar, leggings och en eyeliner. for även och fika på nodo och grejer. jamen också hos felle då, fick plankstek till middag som var jå jekla gott! kul att man glömde kameran. stort plus.. 
ska väl ta och avrunda de här nu och göra nå annat, typ facebook. jamen hade till imorn, puss!


EN VECKA KVAR TILLS FRANSKERNA KOMMER!!! OOOOOHSHIIIIIIT!
stars goes blue

godmorgon. kul att man hinner blogga på morgonen för en gångs skull! ska iaf fara snart, kul också att de är 24 minusgrader outside :') nja, men slutar ganska tidigt idag, tjugofem över tolv eller fem över tolv? jamen nånting av de, sen far jag in till stan med evelina. och ikv är de halv åtta hos mej hos felle. skriver allt hejna nu ist fr senare annars kommer de aldrig bli :) men ska börja bege mej nu, i kylan, hade!


shine so bright

eeeey. tur man hinner blogga och sånt nu för tiden! na-aa. kan berätta lite smått om igår; skola, träningen med laget börja om, hade ingen tränare och jaa, var först ut och sprang, spela basket och sen? arobic eller hur klåån de då stavas. heeh. och idag; skolaaa, konfa, och nu hejna. också har jag glömt bort göra dagarna I G E N. sååå, gör dom nu, ska väl käka å grejer och plugga till no prov imorn. så hade gött!

Dag 8: En person som du saknar


dissa min miiiiiiin -.- men saknar min gamla klass faktiskt, har gjort så mycke med dom!

Dag 9: Någon i din släkt


några stycken ist :)


mklk

eyyy. tur man har hunnit blogga idag? yey. skola till fyra och träning till nu, jamen gr8! känner att jag gör dag grejen imorn ist, men ska hopp i duschen nu, plugga å grejer. fotboll om typ 12 timmar igen asuum. 
jamen nanting, herrå

in da club

tjuusaN! hoppas ni har fattat att jag har varit borta somsagt, därför ingen bra uppdat, var på kalas å grejer.
håller iaf på att ladda min mp3 som jag nyligt hittade-stolt. ska föööörsöka att he in nå nya låtar på den men de brukar gå halvt bra. men va mer? har ju glömt bort göra dagarna åh, kan göra några nu då ist.
käk nu, hörsss!


Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA


några bilds


haha älskar dej serious tjej! :)

ork it he in nå mer, nöj er!

hgjghj

tjuuuu, äntligen helg! belönar mej de med pizza, flååååd. jaija- vet då ej vad som händer ikv. trodde vi skulle till mormor men de blev tydligen imorn ist. men bjuss på bilder från igår.

eller gör de snart

NAIIIIIIIS

skönt å sluta halv elva! bara en timme tidigare men ändå!  vet att ni är avis :-) hade iaf ingen no eftersom lena var sjuk. ska käka nånting lunchigt nu, plugga lite, musika lite å sånt. jamen ikväll är de ju halv åtta hos mig hos maja så jaa. tar med mej kameran självklart självklart. men nånting att äta nudå, hörs sen! :)


Dag 5: En gammal bild på dig själv

har jättemycke gamla bilder på andra datorn, men nu var inte den på så he blev nå annat.


twinkle

godmorgon! känns som jag varit süpersnabb imorse, klätt mej å sånt. applåd!
jajjjja, har konfa efter skolan så kommer inte hem förens 4 nångång. och jamen dåså, hade!


Dag 4: En bild på en saknad tid i ditt liv

tjetjeeena. slutade för drygt en timme sen, och ja. inte så mycke mer har hänt sen dess.
skulle egentligen vara träning ikväll men de blev tydligen inte. jamen jaja, hörs!


norrstrand med alla, och mycke mer.

RSS 2.0