Måndaaag

Hola! Måndag är här igen, skolan har rullat på som vanligt, fick veta att jag tagit mig in på musiklinjen! :D preliminärt dock, men ändå!!
Ska laga mat på ett tag och sen far jag och tränar med emilia på star. Efter de möte!
Ska dra en truddelutt, hasta la vista!


Latsöndag

Halloj. Har hållit mig i sängen Hela dagen. Endast ätit och tog en springtur med mamma. Annars chillat med nickelodeon i timmar. Mysigt de med! Laddar upp för en ny vecka med lite bigbrother. Nu börjar de om! So long!


Åh så kung!


VIVA LA WEEKEND

HEEEEEELG!
Och så himla skön skoldag idag alltså, om man ens kan kalla de för de. Varit på bio med alla 9or, och sen slapp jag och ewe musiken också! Eftersom dom vi jobbar med är i Tyskland. Ska vara med ewe ikväll också, som om de va längesen!
Ska se klart sons nu, adios!When you see it...


nå intressant att läsa

g'day! eller, g'night! lugn dag idag faktiskt. två lektioner endast plus klassråd och elevens val. hade tänkt unna mig med Simpsons the Movie som börjar klockan 9. måste ju ta ann och se den nångång, så today is the day!
engelska nationella imorgon. läs och hörförståelse, hoppas ju de kommer gå finfint!
känner att min blogg är siiisådär as kass. verkligen. så ska försöka hitta nån såndär lista som jag gjorde mycke av förr och kämpa igång med nå kul, som är värt att läsa iallafall! ska leta fram nånting, vi höra ska!Pirates

Nighty. Ligger och ser pirates of the caribbean, haft besök av faster mm ikväll, såg teve och fikade som mest! Hann med en sväng på stan idag också, fick med mig ett linne och t-shirt. Dehär med bilder vet vi nog alla hur de blir..
ska fortsätta se filmen nu så hojar vi.
Godnatt!


Fjrighvöbklpähsdc


BACK

HOPPSAN HEJ!
glömde bort bloggen där ett tag.. har hunnit vara på emilias stuga som ni vet, hängt med henne då jag kom hem också, bara chillat, bowlat med några tjejer och idag hämtat ut pass! tagit fram moppen har jag också gjort! :D
hänger med empy ikväll också, skulle nog vara med nicke och nån mer. får se.
nu vet ni ju iallafall att jag finns vid liv, so long!Långfredag

Hade de riktigt bra igår. Lassat på med mycket mat så ska ta mig en springtur nu. Sen ska jag packa till emilias stuga! Följer med henne till kikkejaur, eller hur de nu då stavas.. Blir där till måndagens dag. Kommer garanterat köra mycke skoter nu få empy fått skoterkort :D
Får väl se om jag bloggar nå där. Kanske.
På med dojjerna nu och ut i finvädret! Ha en bra dag! :D


5 APRIL :D

Frukost på sängen, presenter och.. Trött ! Haha, ska äta upp de sista och sen pröva blandannat skorna jag har fått. Får väl se om jag bloggar nånting idag, kommer ha fullt upp med kalas! Ha en bra dag!


Känns som att de är looov!

Hallelujah så skönt!! Gaah! Hade tänkt fara och sola med syrran på ett tag, sen bara njuta av början på lovet. Och till morgondagen! Ska se sons nu, hade!


2 april

Ser lite sons of anarchy nu, ska snart hoppa i duschen och säkert äta nånting snart. Far till emilia sen och äter go fika eftersom hon fyller år idag!
Så himla skönt att vi bara går skola till onsdag, ledig torsdag å fredag och nästa vecka loooov! HALLELUJAH PRAISE THE LORD!
Missar lite av filmen nu klåån, hörs sen!


people need someone to look up to.

kom precis hem från nickes stuga. for dit kring 11-12 ungefär tillsammans med emilia och albin, å nicke då. har grilla å basta å bara haft de gott!
hoppas på att få äta snart också ska jag kolla ifall de kommit ut nå nytt vampire diaries avsnitt. sen far vi iväg på kalas hos kusinerna. eller, sen.

vad hände igår då?
for till malin tillsammans med massa andra folk och överraskade emilia som egentligen fyller år imorgon.
hon trodde hon skulle på bio men nae, synd empy! hade de jättemysigt och sjöng singstar, spela nå dancespel  och wii. riktigt ok!


IDAS BILDER, INTE MINA!RSS 2.0