Onsdag

Idag har jag bara haft en lektion, slutade alltså kring 10 men hade självklart pianolektion 12.20 :) efteråt for jag in till centrum och käkade med Stina och köpte mig ett par shorts. Har sen ikväll befunnit mig hos evelina som bjöd på mat och fika som var jättegött! Nu sitter jag och ser på heroes, njuter av att jag är klar i skolan med allting. Känns som att mitt lov börjar i förtid, jag mår helt enkelt.

https://cdn3.cdnme.se/1486648/6-3/pic_51a650ebddf2b30519128634.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1486648/6-3/pic_51a650ebddf2b30519128634.jpg" class="image">


Hello

Nämen hej och hå! Lever jag eller? Bloggmässigt är de dött, jag ursäktar. Imorgon är jag inne på min sista skolvecka i årskurs 1. De är sjukt hur fort de har gått är de ens sant?? Sommaren har kommit tidigare än jag trodde, det känns så sjukt underbart! Imorgon gör jag också troligtvis min sista inlämning, har kvar ett ynka prov, kanske två justja... Sen är jag frifrifri!

I helgen har jag tillsammans med mamma min spenderat tid i Umeå och shoppat, sommarklänningar, balskor, snygga linnen. Gaah vill shoppa mer! Slängde ihop lite bilder från den senaste tiden.


test


holahey

nu var de längesen igen- sorry fo dat. jag far strax till moster och äter hos henne och käkar lite pre-fika innan hennes kalas. sen är det snart helg igen och jag ska bara chilla livet. jobbigt att vara tillbaka i skolan igen efter långhelgen. måste kila, so long!
 
 

Pain is temporary pride is forever

Godkväll på er. Under dagarna som gått har jag firat Valborg, varit ledig två dagar, hyrt filmer, fått 1 kg godis, överlevt skolan, cyklat. Jaa såntdär! Imorgon far jag till sikfors efter skolan med Ida också far vi till Malin senare och äter och badar och mår med andra goa brudar. Annars så ska jag ta och sova nu, ha de gött vänner!


RSS 2.0