Storstädning!

Hola läsare!
Som rubriken lyder så har jag storstädt mitt rum i princip hela dagen. Ja, fram till nu iallafall! Skönt. Ska bara renbädda också kanske jag tar och rensar bort lite onödiga kläder som ligger och skräpar i garderoben. Borde ta mig ut i fin vädret också, en promenad eller så. Jo he lååt bra, höres senare!


Heeeeelg

Tjolahopp! Känns som att veckan gått jättefort, skönt de, får hoppas att inte helgen gör de bara. Får hoppas på en go middag också och sen går jag se vad jag hittar å, antingen vara med emilia och elle eller följa på innebandy med felle å nån mer.
Hörs sen!


People need someone to look up to

G'day! Gick sluta cirkus en timme tidigare eftersom lärarna skulle nånstans, skönt de! Håller på å kollar på examensklänningar, inte lätt val sånt alltså, onej.
Far nog ut och springer efter krubbet so lingling!


Friluftsdag

Drar ut till backen och åker madrass! Alltså valls. Har friluftsdag idag. Måste göra klart maten så kommer felle snart och hämtar upp mig, hörs sen!


Only you

Pluggar franska, prov imorn!
Haft en bra helg, hängt med emilia som mest och nicke och albin.
Ska fortsätta plugga nu, godnatt!


Mot luleå

På väg till luleå vilken minut som helst, ska kolla lite på stan om jag hittar nån vårjacka och kanske lite annat smått.
Hänger med emilia senare, för se vad vi hittar på, finns alltid nånting!
Hörs senare!


It's friiday friiday!

Ååh du fredag. Provet gick himla bra idag känns de som. Skönt att fått de gjort nu.
Tess fråga om jag ville följa och sola. Sjääälvklart!
Får middagsgäster ikväll så få se om jag skriver, adios!


Same mistake

Hola! Ligger i sängen och drar igenom SOn, prov imorn! Aja, känns som
Att de mesta sitter iallafall.
Firat syster för att hon fick körkortet idag! Följde henne ut och körde runt till farmor och kusinerna och en liten sväng i stan. Var även tvungen att fara och köpa en Calippo shots!
Ska fortsätta med so;n, godnatt!


Everything about you

Just käkat klart, ska byta om och fara och grova mig på star med emilius. Följer kanske med henne hem efteråt, sen så MÅSTE jag se desperate housewives! Har missat två avsnitt! Sooo hardcore jag vet. Ska väl plugga so och franska också, de vanliga. Fick veta att franska provet flyttades till måndag istället och har nationella i franska den veckan också. DE VAR JU DÅ NÖDVÄNDIGT KAN JAG JU SÄGA! Nä, nu ska jag byta om. Hejdå.


Åååh du måndag..

Håller på att plugga so, får se om jag skriver sen!


Söndag

Godkväll läsare!
Gjorde faktiskt ett inlägg igår men de måste ju ha inte publicerats.åt iallafall tårta hos nicke för att vi firade albin, fick tyvärr inte äta med sked. Mer behöver jag inte säga! Åt middag hos emilia, bjöd nicke och andreas också. Senare kom albin och anton och vi såg film och bara mådde väl!
Idag, söndag då? For hem från emilia kring 3, käka, pluggat engelska, so och franska. Bara prov och läxförhör till veckan. Vill ha helg!
Fick mig en hårförlägning också ikvelst, fast kan inte börja använda den än pga färgen.. Aja ska se bb nu och packa gympakläder. Hörs imorn.


Friiiidaaaaay

Goddagens! Såååå skönt med fredag, börjar fundera på att jag skriver något liknade varje fredag men så är de ju! Har fått i mig go middag så man är mätt för 2 millions år!
Blev inte att göra nå pass idag eftersom de hann stänga, så ska göra på torsdag istället. Far till emilia nu och spenderar kvällen där, hörs tills vidare!


Opa sängen.

Ligger och ser big brother just nu, blev himla trött iallafall och ska strax få min skönhetssömn! So much win! Far in till stan imorn efter skolan och fixar ett pass med mamma, sen far jag nog till emilia. Skriver de nu ifall jag it bloggar imorn!
Godnatt!


torsdag denna torsdag

hola senioritas. vilket busväder idag alltså, snöat och allt, då man trodde att allt skulle tina som bäst. solen tittar då fram nu iallafall, så jag funderar på att ta mig en springtur innan middagen. eller efter, ska iallafall till evelina efter maten och se Shindlers list,(om andra världskriget) den skulle visas på skolan ikväll men vi ser den hos henne istället ;-)
otroligt skönt med fredag imorgon, veckan har gått fort nå så in i grymarns! aja, ska dra en trudelutta på le piano. hoj!2 världskriget

tjeenare ! håller på att läsa om andra världskriget. prov nästa vecka. allting vill inte fastna i huvvet.
hade nationella prov idag i biologi också, aaall day. kändes ändå helt okej, men logiskt goes logiskt. ska försöka få in SOn in i skalln och göra uppgifter osv. sen så har ju TVD nyaste avsnitt kommit ut, WOHOO! belönar mig med det efteråt jappjapp.Back!

Tilbaka! För stunden, får man ju hoppas. Håller på att läsa igenom sammanfattningen till NOn som vi har natinellaprov i på onsdag. Yäy! Känner att jag borde konsentrera mig mer på de än dehär kanske? Kanske.. Ska försöka Få upp peppen för bloggen igen, keep it up! Skådar lite sons efter dehär, hojres!


imagine all the people

hellohey. kom just in efter en bandymatch mot bojan, so much win! kanske.. inte..
får se vad jag hittar på ikväll, orkar verkligen inte skriva nå mer. hejn är så drygt.
peace out!Dag 2 av detta lov!

Goooooddag! Sitter i soffan just nu och ser teve, ska snart till evelina och hänga med henne.
For in till stan idag med emilia och kika runt, fanns såååå mycke jag ville ha fast fick nöja mig med en färgbomb, i rätt färg nu som är liite lila också. I-ALLA-FALL, gick till mamma sen så hon fick polera våra tänder! Aja hojres!


Back on track!

Aloha läsare! Är just nu hos emilia, har varit på pottan och grillat med nicke, bullan och jesper. Ska ta nånting att äta och sen far vi till moi. Skriver mer sen ork it nu! ;)


Fullt upp!

Har pluggat no och franska tills nu, ska städa rummet och packa till imorn. Far till mormor över helgen så noll blogging då! Känner att dendär klähögen ropar på mig...!


RSS 2.0