Vampire diaries

Ser just nu vampire diaries, har ätit bland den godaste frukosten ever och tagit mig en dusch inte lukta usch. Efter maten far jag och mamma till stan en sväng, sen ska jag till körskolan på kurs. Sen vidare till Stina där jag spenderar natten och badar! Oh så mys.


G r e a t

Hello boys and gurls. Inte ofta man säger att de är himmelskt med söndag. Ingen tidig morgon imorgon eller något, sweeet! Har hunnit med en skotertur med empan idag i de underbara vädret, käkat en riktigt delicious middag och spenderar min kväll med min pojk. S w e e t. Hoppas på att ni andra får en toppenkväll, cya!


LOOOOV

hallojsan i kiosken! äntligen har jag fått helg och äntligen träder lovet fram! som jag längtat i sinne. fick mig tillochmed en sovmorgon idag så dagen blev ännu bättre. har varit och käkat på frasses med mamma och jens, rekomenderar jag de? nope. nu väntar jag på att min pojk ska komma så jag får pussa ihjäl han. ha en superbra kväll/helg!
 
 

Svenska Rivieran

Pluggar inför de sista provet innan lovet, förbereder inför morgondagens musikcafé och ser tbbt. Denhär veckan får gärna gasa på litegrann så jag får sova ut!! Annars vill jag mer än någonsin fara utomlands, vill bli brunare än brunast, chilla bada rubbet. Helst nu. Nä ska ta och läsa klart historian och sen koppla av med svenska Rivieran!


17/2

Tjingeling hörni. Har spenderat mycket tid i sängen idag, känner mig asa trött blä. Helgen har spenderats med fina brudar som sovit över här, umgåtts med steken himself och bara haft de super. Nu måste jag dock plugga lite historia, återigen ett prov på torsdag. Ska också hinna med att ta en prommis med mamma, hoj .


<3 dag

hojsan läsare och icke läsare. just nu är jag hos empygurl och ska flåssa i oss godsaker. annars har dagen bara flytit på, gjort bort samhällsprovet nu vilket känns otroligt skönt. JAJJA kort inlägg ska flåda som klån nu. puss!
 
 
 
 
 

Tisdag

Idag har nog varit så grymt underbar så de finns inte. Började 10.05 hade en lektion, sen for vi till norrmalmia för nån utbildningsgrej. Gick sen in till stan med Stina och fikade på röda lyktan. Myspyspysmys! Nu hade jag tänkt plugga samhälls också ska jag göra en riktigt tidig kväll. Vore en toppen idé.

Kan ju lika gärna starta en matblogg


Fruttifrutti

åter igen söndag. Stannade lite länge i sängen, duschat, pluggat åt en sen middag och nu ligger jag i sängen igen med bananer ananas och hallon i mitt sällskap och ser film. Kommande vecka får mer än gärna gå fortare än fortast. Bara få allt bortgjort! Ska fortsätta njuta lite till av söndagen. Tjing!


It's friday

HOJOJOJ nu var de väl ändå dags att blogga va. När var de sist?år 1700?:) nä nu var jag finurlig. Efterlängtade fredag är på besök igen. Vet inga planer för kvällen för tillfället, ska höra mig runt lite. Annars har denhär veckan gått så söligt så de finns inte. Nu nalkas middagen på bordet, Cya!


RSS 2.0