Sunday

Hallå mina läsare! Har just ätit middag och ska nog ta och se nån film nu. Gårdagen var riktigt mysig, for in till stan med felle och lagade godmat, köpte karra och myste på. Senare kom empy och minna och hängde med oss! Regnigt som stryk kom jag hem vid 11 och la mig godeså direkt. Kom nu på att de finns friterade bananas i kylen. Hehe,here l come!


Pluuuuugg

Har pluggat i princip heeeela kvällen, eller enda sen efter middagen. Fyfan vad jag är less! Provet imorn kan ju gå i och hoppa från en bro. Hög bro. Vill äta nånting och krypa ner i sängen och se nånting på tvn. Nog lät de inte dåligt för mig! Tjejkväll imorn också ja, ska allt dit med empy och göra stan osäkert. Typ.. Aja ha de så gott, tjingeling!

Sliten krigare sliter!


Måndag igen!

Tjingeling! Ska strax iväg och träna med emilia efter ett långt uppehåll. Har kikat igenom lite läxa också, har redovisning imorn och prov på torsdag.
Himla skoj med brandövning på skolan idag, stå ute i 20 min och ungefär 7-8 grader rekomenderas starkt! Gaah, nää.
Nä men om man sku ta och börja byta om, jo. Hörs!


Freeedag

Viva la helg!
Slutade tjugo i 1 idag, tog mig dock inte hem förens kvart i 2, så gick med Ida och kika in på Åhlens. Sitter nu hos empy där hon håller på locka elles hår, så passade på att blogga då! Ingen aning vad vi ska hitta på sen, kanske vara med några fler. Passar på att säga grattis till Stina som fyller år idag även om hon inte läser dehär! Har tagit mig an att rensa alla mina bilder idag, så gick från ca 1900 bilder till 70.. Skööööönt.
Får höras later, tjingeling!Glad för att det är heeeelg


Plugga och south park

Hallå där! Har till slut uppdaterat min telefon så gode många saker är annorlunda nu.
Ligger iallafall i sängen och ser south park just nu, har skrivit klart svaren till historian som är till imorn och gjort lite so. Så sjukt jäkla skönt med fredag imorn och bara 3 lektioner! Vet inte riktigt vad som ska komma ske i helgen men de ser vi ju.
Bilderna håller på att ladda så kan it lägga upp några just nu, men what to do? Ska fortsätta se tv och ha de gott. Tjingeling!


BACK ON TRACK

tjiiiiingeliiiiing!
emilia håller på att fixa mitt hår med alla hennes nya hårgrejer, och det blir riktigt fint! så jädra duktig :')  ska käka plättar om ett tag och bara må de gott, sen har jag ingen aning vad som väntar. har säkert ingen som kommer läsa dehär men what to do? ska göra nå annat nu, tjuu!
 
 
ska försöka he in mycke bilder men från telefonen isåfall, så får se hur de går.
 

RSS 2.0