PÅSKLOV

Alltså huuur skön har inte denhär dagen/ veckan varit? Bara haft två skoldagar och gjort som mest ingenting, och friluftsdag idag på 2 timmar ungefär. For in till stan efteråt med Ida och Therese och nu sitter jag och ser american horror story efter en skön dusch. Ikväll hänger jag med min favorit pojke en sista gång innan vi imorgon far till mormor och morfar till måndag. Riktigt myspys! Nu måste jag lägga undan telefonen och sluta blogga för jag missar nästan allt i filmen. Haha, ha en bra start på lovet guys!


she will be loved

nu var det allt ett tag sen jag skrev här, sorry. denhär veckan har då bara spurtat iväg som alla andra, endast två skoldagar kvar till lov plus en friluftsdag! igår spenderade jag en efterlängtad tid med evelina bruttan. himla kul var det! har nyss duschat och käkat varma mackor och nu hade jag tänkt se de senaste avsnittet av vampire diaries<3 ikväll vet jag inte riktigt vad som komma skall, får ta de som de kommer. adjöss!
ta mig tillbaka hit!!!
 

Som nytt

Åååh äntligen än ljuva helgen här! Har städat mitt rum riktigt ordentligt ända sen jag kom hem. Nu hoppas jag på att behålla det såhär fint i en längre period. Tryckte en pizza till middag som satt prima fisken, ska lägga mig i sängen och bara må tills pickeboy kommer och gör mig sällskap. Må ni ha en suverän fredag vänner!


. .

dagens tisdag har varit så otroligt chill så de finns inte. haft endast en lektion bestående av musik. ingen engelska och inså vilket gick super. nu vet jag dock inte om jag ska göra histioria eller inte. stor fråga. skulle vara bra men då saknar jag stinne vid min sida. aja jag kanske tar och ser nån ny serie eller nå. men vad? 

Rubriker you suck

Då var de fort som gjort måndag igen. Fick en förfrågan av min söta vän empe att följa och träna ikväll, så drar strax iväg till star för att äntligen, notera Äntligen träna. Varför är jag så lat? Ska puffa på oss ett spinningpass också. Wat. Förövrigt är de inte mycket som händer just nu, har klippt till mitt hår litegrann så nu är de byebye plattången. Haha jaja okeej ttyl!


Lovely friday

Äntligen är det helg! Efter skolan for jag och mamma in till stan, brände för mycket pengar så är delvis halvt pank. Ouch. Men för dom pengarna fick jag mig en skinnjacka, tröja och skyddsplast till telefonen. Fick även vara med och köpa lite födelsedagspresenter. Hihi! Tog mig en dusch inte lukta usch och tänker spendera kvällen med en favvis, önskar mig skapligt en nutella men de svider i hjärtat om jag köper nå mer. Haha ha en bra fredagskväll mates!


fix you

hallå i stugan! torsdag har klämt sig fram förr eller senare. veckan kunde ha fått gå lite snabbare iallafall. vilket ljuvligt väder det är idag förresten, ska nog dra på mig en skidtur ikväll. haha aa följde med mamma och pappa för nån dag sen och åkte och satan ramamma vilken träningsvärk jag har.. men kul var de att äntligen komma igång med nån träning iallafall! väntar nu bara på att nån kommer hem så vi kan käka snart, i'm so hungry. annars, so long!
 
måste börja ta mer kort med systemkameran känner jag.
 

Mercy

Well hello! Har varit lite afk på bloggfronten men ska försöka komma igång i veckan. Se haft ett skönt lov. Sovit ut kan man väl säga jag har gjort, men har jag sportat? Nopes. De måste jag också komma igång med. Vet inte vad som tog till mig men har sett klart Game of Thrones på 3 dagar och väntat nu på säsong 3! What? Really? GoT? Men yeah, de är typ bra. Har hunnit få oss två nya medlemmar i klanen Nilsson idag. yeah, birds.Igen. woho.Ligger nu i sängen och ser tv och spelar candy crush, som jag inte ens hade tankarna till att ladda ner men jo klåån. nu är jag fast. Har en underbar sovmorgon imorgon till 12.15 som sitter sig bra i kroppen, och om jag somnar nu får jag mig huuur mycket sömn som helst!! Låter lockande. Gör så. Godnatt!


RSS 2.0