sköna maj välkommen

då vare valborg. har varit på stand en ganska så lång stund med mamma och therese. fick med mej en foundation och slingpaket. blir att vara hos petra ikväll med några brudar. kameran åker med, hade!


right here

morron. tänker alldeles strax gå ut och lägga mig i solen, måste bara vänta tills den når bron så jag kan ligga där. händer annars rå? naah, träning senare och sen tjejkväll. måste få i mej lite frukost också, peace.har inga bilder på denhär datorn, så nöj er med dehär.

INVINCIBLE

tjuuuU! har varit hos proppan i stort sett hela dagen nästan, och då jag kom hem väntade min examensklänning! tyvärr får ni inte se hur den serut ännu! HAHA. hade då tänkt se film nu, invincible hette den. ska fööörsöka he den på ett usb och fööörsöööka se den på teven, bara de inte blir som förra gången.. jamen då vet ni ju hä, hört talas om en tjejkväll pågående i piteåcity imorn, blir å fara dit med evelina å sånt. behövligt att få handla lite smått. ska kika en snabbis på fb nu, hörs imorn! ♥

421f760334dcaa20df90726081ee2767_large

do it like a dude

godmornings. var hos mormor och morfar/kusinerna hela dagen igår, fik även med mej en moppe hem. inte helt fel! kanske ska ut och lägga mej i solen, om de inte är för kallt. hörs jao!fgsd

halloo. nog var de ett tag sen man blogga nog! under tiden då jag inte har gjort de har jag iaf varit med evelina, varit på nån högmässa i sporthallen och idag gudstjänst, SISTA TILLOCHMED! sköööönt. men ska ut och grilla lite, sen måstes de duschas!  pyys :)

carpe diem

LOOOOOOOOOOOOV! ♥ sååå behövande alltså. och sen är de typ bara, 4 veckor till examen! WAOWAOWAO!!
har moppekurs klockan fem, och sen tror/hoppas jag att moi et mon pappa skulle ta en sväng med moppischen. måste även fixa mej en examensklänning+skor typ nu?! aa, men hörs sen jao.what a feeling

halloj. då var de måndag igen, ändå skönt med lov snart! så två till skoldagar är inte helt fel. håller på och kikar runt lite på examensklänningar, har hittat en jag trooor skulle funka, vill ju kunna ha den hela sommarn. skulle ha tänkt på de med dom andra också.. försöker hitta en moppe med, men mest troligt blir de att jag tar kusinernas. ska börja byta om för träning snart, pyys!

Tumblr_ljn862rdev1qiy62fo1_500_large

111122223333333334

godmorgon. har match idag mot pif kring 1, så ska snart börja byta om för de, vet inte sen vad som väntar idag, skulle kanske fara förbi proppan eller nå. so long!S U M M E R

moshi mo! så grymt skönt med helg nu alltså. och ja, kan säga att HK provet gick äändå bra å grejer, myys att vi fick göra fika innan! jaija, hoppas att vi ska äta nångång snart också kanske jag far till evelina sen. peace so long.

5620358937_a41a70a896_z_large


backarå

ska snart bege mej mot skolan, efteråt far jag in och tar kort till id-kortet i stan, och fixa grejer till de, sen moppekurs. då vet ni vars ni har mej idag!rollin'

oiisi. kom just hem från en moppetur, ååååååååh vad jag tagggaaaaarr!!!  konfan idag var ju helt okej, fick gå ut och ta massa bilder och ja, kul varde. hade tänkt plugga ett tag nu, redovisning imorn, läxa på moppekursen, och HK prov på fredag. hörs jao.


Tumblr_lj6l5lc6k11qzlm4uo1_500_large


yhyy

oiis, då var denna skoldag över. skönt! nu väntar bara moppekursen på två timmar..
so long.
sunshine

TJO MAN! de var ju ett tag sen, mååååste ju berätta att då vi var i manjärv for vi till byastugan och såklart var de lotteri, och GISSA vem som vann ett gruslass?.. moi. stolt vinnare hära! ojojoj, älska vädret förresten, ska nog ta en springtur efter maten och imorgon är de igång med moppekurs. mer än dehär har jag inte, peace.


Tumblr_ljdrcazsjs1qdt13wo1_500_large

take a smile

tju man. känns asbra att ha ont i halsen å grejer, låter som en åsna. åt sidan med de. ska börja göra maten nu och senare ikväll far vi till mormor och morfar också är vi nog där hela helgen. och justja no provet idag gick ju typ bra?! men ska börja med matttn nu, peace!


Tumblr_ljbkzx5pwd1qb6jeto1_500_large


bää

eey, koom nyss hem från Grans. snaacka om att de var kul! nu har jag ju ingen aning om vad jag ska välja..
hinner inte skriva så myckemer, måste byta om till träningen. cya!


just a smalltown girl

helåå, håller på att plugga inför NOprovet. känns som att de inte vill fastna i skalln! måste ge de en chans. de var dåå iaf skönt att vi bara var 6 stycken på konfan idag, då vi skulle göra den roligaste grejen hittills, PYSSLA.
men ska fortsätta plugga nu, peace.

Tumblr_lj7u6rhpxk1qhew0mo1_500_large

fire burning

ska snart börja bege mej mot valls och sova hos evelina, och imorn väntar den stora friluftsdagen. upplevelserikt! kan väl rabbla upp vad jag har fått å grejer; ett par converse, linne, smycken, PENGAR! (behövande), godis, piecestrosor, filmer och såklart sängen som jag fick för ett tag sen. nu ska jag väl bara tjata mej till en moppe!
ska börja packa grejer till valls nu, puss!DÅ VAR MAN 15!

ett år äldre känns ju gryyyymt, nu väntas bara moppekortet! ska snart pysa iväg på träning och sen blir de en låång skoldag. hade so long :)


Tumblr_liypzfsckr1qin21ao1_500_large

when the drugs don't work no more you can high on life.

holaaa ! myys att de regnar ute så att kanske snön försvinner snart? man får ju hoppas. och ett + i kanten är att far har köpt en ny dator så nu går allt sååååå mycke fortare, också älskar jag tangentbordet :') 
känner att jag behöver städa i mitt rum, när behöver jag inte lixooom.. måste även plugga till prov på fredag, so long amigos.

Tumblr_lj0jjauvuk1qiaxbso1_400_large

aoo

oii! vet att uppdateringen sugit men lev med de. drar lite kort om helgen: fredag var vi på kalas hos kusinerna och sånt. lördag hade vi match och sen for jag till evelina och sov där, igår var vi med björn och fredde.
ska börja dra mej mot skolan nu, hade!RSS 2.0