H E L G

Det är freeeeedag! Omgomgomg. Slutade kring kvart över 1, sett/ser tv och väntar som mest på krubbet. Mor har börjar julpynta så jag antar att jag också kanske ska göra det kanske. Har jäklat ingen julkänsla alls.. Ugh. Måste ta mig till stan och köpa julklappar också, men vet redan nu att det aldrig kommer hända. Men what to do has got to do. Å dat engelska. MOTIVATION ÖÖRK! Why not internetshoppa? Nä de kommer inte funka. Ojojoj nä nu ska jag fortsätta se ensam hemma! Trevlig helg chicas och chicos


Hongra

Är det redan onsdag?? Guuuu vad dagarna går fort! Ska äta nu och sen fara vidare till faster som har kalas, så kommer nog må gott ikväll. Magen ropar efter mat, hoj!


Lovely sunday

NU BLEV JAG ARG. Inlägget ska självklart försvinna när jag skrivit klart.. Ååååh. Får börja om då: var några brudar hos Johanna igår, for sen vidare till Oskar där de var fullt med folk. Hade de riktigt bra! För hem vid 12-1 kanske? Nä gud jag minns inte.. Tänkte ta mig en dusch inte lukta usch, skriva klart min bokrecension och förhoppningsvis få besök! Ska bara dra mig i sängen lite till. Tjing!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1486648/images/2012/pic_50b1f6a39606ee2e32892926.jpg" class="image">


L Ö R D A G

Godmorgon på er! Ligger i sängen och drar på mig, känns som att de är för tidigt att kliva upp än. Fick besök av felle, emilia och elina igår och hade lite tjejmys och kollade xfactor och flåda som klåån. Bestämde för at vara med emilia idag också så dagens planer ser räddad ut! Funderar om jag ska slå på Harry Potter, och jo. Så får de bli!


Simpsons

Hola como estas? Ligger och ser Simpsons. Standard. Måste göra gympaläxan som är till imorgon också! Gaaaah vad jag har längtat till helgen alltså, guuuuu så skönt! Ska nog hänga med empy imorgon, tror jag. JAMEN okej ska plugga nu, holahå!


Tröttis

Ligger i sängen och ska se lite scrubs, dagens dag har gått riktigt fort vilket för givet är skönt. En dag närmare helg och jul! Åh gud ögonlocken slocknar snart känner jag, måste. Se. Scrubs!


Sunday

Tjenare läsare. Har fått mig besök av Felicia idag, gjorde oss en asgrym fruktsallad och fick oss en jättegod middag! Faster och Sofia kom också en stund och hängde lite, sitter nu i soffan och bläddrar mellan family guy och gossip girl. Väntar på att solsidan ska börja och chilla biffen. Funderar på att göra något åt mina naglar också, dom har blivit fööör långa. Kan inget mer än längta till imorgon, haha sant! Ska äntligen få böja litegrann på knät! Nu börjar FG om, hörs imorn!


de är fredag, fredag

dat fredag!!! så guförbenat skönt så de finns inget bättre. fick en sovmorgon imorse, lyssnade på några tjejer från Irland som spelade för oss, historia och piano. grymt soft dag. tänkte gå ner och ta min meducin och förhoppningsvis få mig nå föda i munnen, pizza helst. ska se vad jag kan göra för att uppfylla min önskan. so long!

Trött b-rud

Har tagit mig igenom dagen sakta men säkert. Tanken på längtan att de är fredag imorgon har funnits i skallen hela dagen. Usch så skönt, orkar verkligen inte med plugga och gå så mycket. Har några planer för helgen, annars vill jag bara sooooova!!
Ligger just nu i sängen och ser tv, ska läsa klart min bok och sen sova direkt! Plingar till här imorgon. Tjuuu.


Ont

Tjuuu! Ligger i soffan och försöker göra svenska, har smärta i knät vilket gör mig gode ofokuserad. Vill redan gå och lägga mig i sängen och sova. Är sugen nå grymt på något gott så ska se vad jag kan göra för att få tag på de! Nä måste verkligen göra svenskan nu. Ork it.


Pluuugg

Fick sluta 13.10 idag istället för 15.00, skönT! Så endast två lektioner blev en bra mjukstart för att vara första dagen i skolan. Ligger nu i soffan och ser family Guy plus pluggar matte. Ska fortsätta med den och längta till middagen. Tjuuu


Måste göra nånting åt min design

Som sagt. Vill ändra designen och rubbet här på bloggen, men är rädd att jag kommer ångra de och så kommer de bli kaos. Håll på litegrann igårkväll med att fixa till men ångra mig och ska ta mig an det nån annan gång. Har pluggat matte hela dagen idag pga prov, far troligtvis till skolan imorgon. Yääy! Haha no. Ska fortsätta göra klart matten och sen ta och duscha och även prova nya hårprodukter mamma köpt idag! Cyyyyyya


Boring

Hola chicas och chicos! Har sett spoderman men lillebror och just fått föda i magen. Chillar biffen i soffan, igen. Nä jag oooorkar inte skriva mer.


Finbesök

Tjiiiingeling! Ser tv som vanligt och är uttråkad. Som tur kommer min sockerpumla och hälsar på om ett tag, finally! Hungrig som klåån, tacotårta till middag så inte klagar jag. Ska mysa lite till här i hörnet och vänta på maten. Hoj!


Luftar

Hänger i sängen. Har öppnat upp ortosen och bandaget för att lufta litegrann, så otrooooligt skönt! Måste få gjort läxor och sånt så ska börja med dom snart, måste tvätta håret också jo usch ja, och kanske beställa de kläder jag kika på igår :D
HUNGRIIIIG

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1486648/images/2012/pic_509ba939ddf2b37659000075.jpg" class="image">


Tom&jerry kex

Standard mode i soffan, inte lika kul med repriser dock. Kollar runt på olika sidor för att inhandla något nytt till garderoben, behövs! Som rubriken lyder så knaprar jag på tomochjerry kex, alltid lika gott!!! Ska fortsätta med att kolla runt på kläder tjing!


Godmorgon! Har vaknat och somnat om ett x antal gånger. Varit obehagligt att bara ligga på rygg.. Therese undra just ifall jag ville ha nå från Max så kör på ett frisco idag igen <3 haha, ska försöka ta mig till soffan och ligga där hela dagen istället. Ha de gött!


Trött som få

Godkvällens. Operationen tycks ha gått jättebra, varit trött hela dagen, även nu, känns bra i knät men helt bortdomnat. Bästa mamma som jag har fick jag mig en friscomeny från Max efteråt. Heavennn!!! Har legat i soffan nu hela kvällen och sett tv som faktiskt har bjudit på bara bra program! Pluspoäng. Stannar hemma från skolan imorgon, hoppas på att återvända så fort som möjligt iallafall.


Nu kööööör vi

Idag är dagen. Om en timme ligger jag förhoppningsvis på operationsbordet och får dethär gjort! Vi ser ju helt enkelt. Ska börja fara strax, som tur är så är det i piteå. Gaaah. Keep in touch!!!!


Partaj

Solsidan slutade just, ska duscha på dedär avancerade sättet. Operation imorgon!! Måste hinna duscha innan 9. Så kan inte fortsätta skriva, hoj!


Då i it vejt

Ligger i sängen och ruttnar, orkar inte ta mig härifrån ever! Mår liite bättre idag än igår men fortfarande lite smärta i huvudet. Ska ta mig en dusch och sen förbereda mig för främmandet vi får ikväll. Cya!


X-factor

Ligger i soffan och ser x-factor. Eller nä, Gustafsson 3 tr. Mår inte riktigt prima trots allt. Ögonlocken se varit svullna hela dagen, skallebang och bara seg. Får hoppas att de är över imorgon!


Even the best fall down sometimes.

Godmorgon.. Kom hem vid halv 1-1 inatt efter en skojsig kväll hos Felicia, for dit vid 4 och lagade tacos med emilia och Elina också, senare kom det mera folk och bara hade de gott. Såg nån äcklig film, såklart, och fick hämtning vid 10 av ewes mamma annars skulle vi inte ta oss hem. Följde med ewe och tänkte se några skräckfilmer men de blev att lyssna på musik och surra på. Kände att febern härjade i farten på mig. Ont i ryggen, huvudet och asvarm i klåån. Känns dock bättre nu, förutom huvudet.. Ska bara ta de lugnt idag ifall de ska vara på dehär viset. Ska gå ner och ta mig nå mat i munnen. Hoj!!


Gudinna eller ninja?!

Har svårt att bestämma mig vad jag ska vara ikväll, lutar mer åt gudinna hållet så måste isåfall sy in den nu helst. Vi ska visst käka tillsammans några brudar först så måste köpa grejer till de! Måste pröva dräkterna igen, hojen!


Handsome ;-)


RSS 2.0