remember when

skönt att man sluta för en timme sen! har då iaf ingenting att göra nu, sista kommunträningen ikväll. skönt, ocksåå börjar vi med laget nästa vecka på heden.


Love-equals-football_large

i keep dreaming

tjulululuuu, skolan idag var väl ok. gjorde inte så mycke på alla lektioner. på son visade vi massa bilder till varann från praoen och dela in oss i nå grupper till nånting, svenskan var om nånting som jag var klar med så gjorde inte så mycke då, fotbollen... yoyotest, gick då iaf bättre än förra gången, och på konfan fick vi måla :)
men ska kolla fb och grejer nu, pyyys.


 

29 mars

tjululu, har inte så mycke att komma med denna dag. har träning ikväll och de är väl de? NÄJUSTJA, JAG FYLLER ÅR PÅ EN VECKA! :')  NU har jag ingenting mer att komma med, sååååå. cya!


2693470a1fwmcjbbl_7095_3b30f8d901_large

G A M E R

känns helt inte ok med skola nu igen, verkligen inte. men lov om 4 veckor är ju nå man kan längta till!
blir då ingen träning för min del idag eftersom jag lyckats vrickat foten på nå sätt, vet inte hur.. bara var så då jag vakna :( tänk om jag har gått i sömnen också vricka jag den?!?! naaaaah.. också är de ju yoyo test på onsdag å. nä ork int, ska se film eller nå nu, de låter bera!


Dag 22: En bild på en tid du saknar

godmorgon! jsut nykommit hem från evelina, sov över där. (suprisad?) hon skulle till valls och jobba så jag passa på att fara hem då, ja vad har vi gjort då? var med simon och bullen. grillade, spelade Med andra ord som jag och ewe är bäst på :')  a-A!  men höres senare.



my happy ending

gokväll. ska jag köra på en bortförklaring varför jag inte bloggat förns nu? jå.
sov hos evelina tills idag, kom hem från praon kring 4 kanske, började göra mat direkt då i kom hem. sen träning, gick och hämta väskan hos ewe och NU gör jag hejn :) sista praon imorn då, får tillomed sluta efter lunch. chill!
också blir de väl vara med evelina i helgen again. låter bra. men upp i duschen nu, hade fint!


Tumblr_l1f19vlgjf1qbgurio1_400_large


kung fuu

salut. mår inte precis sådär jättebra, fryser och har halv ont i skallen. ska iaf vila en stund snart.
har då inte så mycke å skriva om just idag, så ni får nöja er med dehär. tjing!


Img_6206b_large

la normandie

halu. praoen gick väl bra idag, fick nästan göra samma sak som igår men de är helt ok! kom iaf hem från träningen nyss, så ska gå och ta mej en dusch i de blå. (genomskinligt men aa..)
fick plus reda på att vi har lite konkurens i familjen. mamma, therese och jens hejar på luleå medan jag och pappa hejar på skeå..  sicka svikare :!




sdgdf

fullspäckad dag idag kan man väl säga, praoar somsagt på laitis för er som inte vet. börja 8 och sluta kring 4. for tandläkarn tio över. kult att hälften av familjen redan var där, eftersom mami jobbar där och therese praoa där. jamen då vet ni ju de också. hem å äta och sen å sola, så lite trött är man ju!
men ska fixa grejer för imorn å sånt. peace!


don't u worry by a thing

aloha amigo hono lulu. har varit på gudstjänst i jävre nyss, eftersom de var sista gången den var "kyrklig"
jaaaaja, sov ju hos evelina till idag, spelade "med andra ord" som vi ägde i. hahahahahha sönn hände de:
evelinas tur att förklara.
ewe: sån man kastar bakåt... (också visa hon en rörelse)
moi:FISKESPÖÖÖ!
ewe: då man gifter sej.
alla: HAHAHAHHAHAHA

en annan gång.
evelina börjar som trassla med händerna.
jag: DELFIN!!!!!!!!!
alla:HAHAHAHAHAH
evelina: men tjorven juu! -.-

like i know that? aha. nu har vi då iaf tjuvtränat lite. mamma ropar då nu iaf att jag ska komma ner och göra nå, så avslutar detta inlägg nu. och justja, börjar praoa imorn. men herrå!


soooommmarrrrr

tjuluhuu. kom nyss hem från majaaa. var med evelina också somsagt, vi såg väl film å sånt. fast and the furious och halva the town. sen kring 12 kom albin och nicke och sociala sej med oss. såg film även då, nån sämst skräckfilm från -73 typ. alla helgons blodiga natt eller nåsånt. ja, värdelös var den iaf, nog för att jag blev rädd nån gång med WHOOO CAAARES? hade tänkt ta och käka lite lunch, och sen nångång far jag till evelina och sover där. kult! peace so long! orkar inte he in bilder från kameran nu. får bilder sen nångång.



Tumblr_le9asdt9zj1qcxnoeo1_500_large

fygkhj

skönt med skolfritt nu ett tag. ska börja bege mig mot majas house och spendera natten där, även evelina. hade tänkt cykla.. vet inte om jag kan lite på min bettan då vi glider på isen. bara hon inte kastar av mej :(
men ska gå och börja klä mej nu, peace out!


my mama told me when i was young we are all born superstars.

evelinA (: om ridin:
va menaru med de? bullarna smakade ju ljuvligt! :D

 svar: jodå, bortsett från att du brände dom med dedär bandet ja ;-)


godmååååårrån! sköt med fredag idag, aoopo. skit att vi slutar såå sent, vill verkligen att vi borde fixa de. men ska slå av datorn nu, hörs!


885763-8-1298647858872_large

kakor och godis försäljning!

hellå, kom nyligt hem från skolan, har fått kakor och godis som vi ska sälja för till klasskassan, känns som att de kommer bli awesome. känner att jag själv vill köpa. OM NI VILL KÖPA SÄG TILL, 50 KRONOR STYCK!
har ingenting mer att komma med, peace so long!


Tumblr_lhcxmsha2a1qcfcxyo1_500_large
dock inte sånt godis.

jag vill ha sommmmaaaar

oii! jag kan heeelt seriöst inte sova i mitt ruuum! ååååååååååååååååååååh. waay to ljust. nog om de, ska börja gå och göra mej klar å sånt. efter skolan blir de konfa så är hemma kring 4. jamen dåså, har int så mycke mer att bidra med. hade!


Il_570xn-176175939_large


tjulabaluba

hemma från träningen nu, ska bara duscha av mej och sen se SÄSONGSPREMIÄREN AV DESPERATE HOUSEWIFES!! gryyymt! och justjaaaa, håret blev helt ok, skönt att slippa allt de nötta. ska lägga undan plattången nu också ska jag inte använda den på aaaslänge! men dusch, 

 Tumblr_lesahkbefs1qej8pro1_500_large


ridin

heeey. följde med evelina hem efter skolan igår, stannade där hela kvällen så i hadde it tid å blogga. jamen vi gjorde it så mycke, dator, käka normala bullar, eveliinaaaa? ;-), å grejer. försökte leta efter en moppe också, men päronen tvingar mej ha den vi har nu, och den hatar jag! gul och ful.
ska iaf och klippa mig på cau+co klockan fem, SKÖNT, och sen träning.


ryfuklglj

eyy. hann inte blogga nå igårkväll eftersom jag följde mer therese och solade, och dirrrr då vi kom hem blev de solsidan. men ja, skola idag. skönt! :') a-a. men hade so long.



vi är mer än du tror vi är en.

tjuuusan. for på gudstjänst imorse, har bara tre kvar! pratar iaf med proppan nu i telen, far nog till dom sen. jamen har inget mer att säga, peace!


Tumblr_lhz1tkqv4s1qhg3h9o1_500_large

vetintevadjagskahaförrubrik

halloj! kom hem från mormor kring halv sju kanske. ser iaf melodifestivalen nu, och ååååh. eriiiic äääär såååå snyyyygg. :') vad mer, therese kom hem igår från Bali, fick mej ett halsband, linne, tshirt och godis. tackar!
orkar inte he in nå bilder på de, men de kanske ploppar upp i bloggen nångång. whooo knoows? jamen ska slita mej från datorn nu. peace.

shabooya

tju man! blev väckt kring halv nio eftersom pappa skulle mot finland. yappyapp. sängen var då iaf suuuuuper!
fast, måste skaffa nå andra persienner, vaknar klockan sju för att de är ljust :( kbabedyy.
men ska börja packa och städa ihop nalta i rummet. då vejt ni. hörs int förens imorn eller lördag eller söndag!
peace

Tumblr_lhtyi5nkyy1qd6epuo1_500_large

all i need is time

tjusn. proppan for nyss hem, glömde tom säga att hon ens var här. HEH. och, min nya säng har kommit! :')
lovely! ska inviga den snart, se lite film å grejer, packa måste jag också göra. far till mormor imorn. jaija, orkar inte göra dagen idag, jamen då vet ni. hade!

Tumblr_lhszt3yvbh1qaga4xo1_500_large

-----------

vaknade nyss. skönt. vet inte vad som ska göras idag, kommer väl på nå hoppas jag. men ska ta nått att käka nu, hade.


Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig

tjenare mannen. kom nyss hem från proppan, funderar då nu på att gå och duscha. aa!
men har inte så mycke mer att skriva om, så nöj er med dehär.

maja och evelina.↑

Dag 20: En bild på dina närmaste

tjuuu. var nyss ut och sprANG. sköönt. blir att jag sover hos proppan idag med, dom kommer typ och hämtar mig kring tre kanske. jamen ska gå och spola av mig å packa lite stuffs.  cya!



do you belive in.. magic?!

haluuu. for in till skellefteå igår med mamma och shoppade, hittade ett par byxor och en t-shirt. dirr efter de for jag till proppan och sov där. och idag då, vi grilla, åkte skoter å grejer. skoj!
har då nyduschat nu så ska bara vänta på tills de torkar så jag kan göra nå åt håret, sen.. vet jag inte vad jag ska hitta på? jaija, hade.



Dag 19: En person som är snygg

SKÖNT MED LOOOOOOV! gahaaaaaaaaaa. ändå skönt att man också hade två lektioner idag eftersom vi for till ungdomsmottagningen. ska då bara njuta av detta och belöna mig själv med en bulle!




rughdfg

ska snart börja göra middagn. sen far vi väl mot sportringen och kikar, och förmodligen far vi förbi jysk också. vill verkligen ha min säng! och ja, sen kommer maja hit och sover, också tar vi bussen imorn till stan. ska till ungdomsmotagningen och grejer så skönt att slippa läxförhör! :') men hade ♥


HAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAHAHAHAH!


0o0o0o

känns som att jag kommer blåsa bort då jag går till skolan, jamen nanting. och justja far nog till sportringen idag istället. blev som inte igår. jaija, är då hemma snart igen eftersom jag slutar 12.25 C H I L L .


Dag 18: En bild på din fritid

ey. kom nyligt hem från konfan som var gode chill. satt bara och lyssna på nån kille och fick smaka nå shingshang te. de var då iallafall nå klubbhusgrej på sportringen ikväll, så ska väl höra med päronen ifall vi ska dit, också hoppas jag att vi far förbi jysk och fixar min nya säng :')


183167_197972223564368_197971900231067_682787_6719732_n_large
och mer.

07.44

morron. for till stan igår, sen vidare till farmor och farfar. så jag hann int blogga.. är även tvungen plugga till matteprovet vi har idag. har iaf fotboll nu på morgon, och jaa.. sen är de väl inget mer spec, slutar tjugo i tre sen träning. jaija, hade! ♥


5487215945_c90158cdaf_z_large

RSS 2.0