al dente

goddagens. steg upp klockan 9 ungefär för att fara till sportis kring 10, eftersom de är innebandycup. men eftersom de tydligen inte börja förens två eller nå så for jag, evelina, minna, emilia och felicia till ewe och var där ett tag. kom hem nyligt och ska vara barnvakt ett tag åt bojan medans pappa är borta. far tillbaka till dom sen och hänger. himla fint väder de va också, de var då ett tag sen! men hörs nog mer ikväll, so long!




Tumblr_ltkffoqqti1qce3p6o1_500_large

Day 26 - What you think about your friends.

kom nyss hem. skönt, hann få ont i fötterna. fick med mej ett par skor, supersköna handskar, två earcuffs och lite ansiktsskrubb. så nog lever man på de ett tag nog.orkar inte visa nå bilder nu eftersom de är slut batteri i kameran. nån annan gång! tar nog ett tag innan vi ska äta, så ska se ifall jag hittar nån bra film som fördriver tiden. haudi mates!
mina vänner är bäst, that's it.


Tumblr_ltu9imh3kl1qla0bso1_500_large

mot skeå

far snart till skellefteå för lite shopping ochsånt med mor och syster. men skriver mer då jag kommer hem, ha de göttans!




ny dag!

godmorgon guys! för det första, bullarna igår vart süper, hittade även på att vara med nicke, albin och simon ett tag. hade tänkt gå ut på en bus eller godis runda men de vart it :(
idag är det iallfall kalas här i casa de nilsson. vet inte om jag senare ikväll far till felicia och är med henne, ida och emilia. men ska klä mej och fixa till lite i mitt roma. hörs !




Day 25 - What I would find in your bag.

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov!
så jäkulskt skönt, gah! firar detta med att baka bullar med evelina, therese skulle nog allt färga mitt hår, om inte får evelina göra de helt enkelt. för mört ska he bli. idag. får se ifall vi hittar på att vara med nån mera, aja, vet inte nu iallfall. kan även påpeka att de var himmelskt med pepparkaksdeg såhär till en film sista lektionen, men himla mätt blev jag då. ska kika läget på fejjan, hörs!







använder inte väska,iallafall inte på skolan,  så ingenting finns däri!


Day 24 - A letter to your parents.

har sett klart GSH och även eclipse. nu väntar min underbara säng. ska bara hoppas på att de går ett southpark avsnitt först @ telly! jaja, hörs imorn godnatt!
asså är kass på att skriva "brev", de får duga med att jag säger att jag älskar dom♥

pepparkaksdeeg <3<3<33

hejhallå. internet har varit av så har inte haft tillgång till att blandannat blogga. provet gick faktiskt himla bra idag, hoppas jag. nu ska jag bara njuta! tror therran skulle och övningsköra så följer nog med så vi kan fara till willys så jag kan köpa pepparkaksdeg till engelskan imorn. himla gott! men ska handskas med facebook nu, de ser ju bedrövligt ut. vo har hänt?!



jag tänker hoppa, ner för eiffeltornet..

hej sötisar! jaa, evelina och jag pluggade somsagt. fast hittade även på att göra lite chokoladepudding och se eclipse också, men de gick väl ändå bra. ska fortsätta se green street hooligans nu eftersom jag hann se nada igår eftersom de var desperate housewives sammtidigt så de funka ju absolut inte nä. men överlever iallafall. ska gosa ner mej i fotöljen nu. godnatt!
2144703247_12051c84db_z_large

jar of hearts

hallåsan. slutade för ungefär en timme sen, har en en goooode så himla chillig dag: mentorstid, so, film på engelskan och höstlovsturnering på fotbollen. helt okej faktiskt.
efter maten far jag nog till evelina och pluggar med henne inför provet imorn. sen har vi inga mer prov/läxor denhär veckan. sköööööönt! nä nu ska jag gå och klinka på pianot. adios!





                                                                      ♥

they see me trollin'

försöker hitta nå bra bilder till en ny header men de var då himla svårt! får kika igenom lite till. har annars just gjort klart NOn och laddat ner Green street hooligans som jag ska unna mej med ikväll. ska se ifall jag hittar nånting smarrigt till de. flådis.. måste även ha halstabletter, hade ont då jag vakna. himla wierd. nämen ska inte slösa er tid till att läsa detta nåmer. hadegött!
bildbrist

firre

goderdag denna ljuva dag. ska med desamma ta nånting att äta, himla hungrig alltså. ska plugga på elektropopkemin och sen vet jag inte vad som sker. 100 % säker på att jag måste laga maten också. men orkar inte skriva nå mer, hungrig som ett as!




Day 23 - Something you crave for a lot






måndag igen

hallåsan. kom ganska nyss hem, ska strax käka och sen ska jag nog läsa igenom elektrokemin. har somsagt prov på de på torsdag, sen tror jag inte vi har nå mer läxor eller nå i veckan. himla skönt! ska tillochmed se film på engelskan. inte klagar man. ska kolla fejjan och sen är nog middagen serverad. pys!




firefly

godmorgon! ska strax rulla till skolan, bara göra dehär först. går till tjugo i fyra idag. gympa,matte,språk,hk och fotboll står på schemat vilket är ganska chillit. ska borsta tänderna nu osv. ha en bra dag!





sdsdsd

gokväll! har haft en ordentlig städardag idag, tillochmed städat i båda garderoberna och fixat osv. nu är de ju bara försöka hålla de så fint som möljigt ett tag. ska läsa igenom elektrokemin innan jag lägger mej och ser south park. perfekt avslutning en söndag.







gomååååårrråååån

vaknade nyss, ojoj. himla skönt iallafall! ingen aaaning vad jag ska göra idag, tyyyp, se film? bara chilla? eller kanske är med evelina? får grubbla på dedär. ska gå och klä mej så får jag se vad jag hittar på. hörs senare!




00.18

gokväll, gonatt, däremellan. kom nyss hem från evelina, fast var på lite olika ställen. först nicke, sen mirre och tillsist evelina då. hos nicke gjorde vi typ, nada. hos mirre såg vi film och flåda med karra och tillochmed tårta! hurtig pirri är alltså. senare for vi vidare till evelina och spelade blandannat spel med hennes mamma och andra goa personer. jag och felicia var även på en äventyrsrunda i den stjärnklara natten. himla skoj! mina ögon skådar south park på televisionen så nog ska jag allt krypa ner i sängen och se de. hörs mera imorn. godnatt!
himla bus!

cool story bro needs more dragons and shit

evelina om Day 21 - A picture of something that makes you happy.:
sluta....


nämen asså jag tror inte de. :)




goddagens pojkar och flickor eller blandraser. kom nyss hem från stan med mamma, hittade verkligen min favorittröja och ett supersnyggt linne. you'll see! tog en fika på café piteå gjorde vi också, och handlade på coop. ska nu kolla vad jag ska ha för kläder på halloween, senare ikväll far jag till miriam med en några mysiga tjejor och bara har de gott med karra och film. so long!





HALO

godkväll bananas. är less på godis för nuet, har sett klart the number 23 och gluttat lite smått på idol. himla bra robin var må jag säga! ska ladda ner nån annan film och kolla ifall jag kan he över det på ett usb och pluppa in i teven. smart erica, tack erica! då kan jag ju krypa ner i sängen som verkligen ser lockande ut, nog för att jag inte riktigt ser den. men ren känsla av att den ropar på mej bara. ska leta reda på nån bra film då, och tvätta bort sminket och allt sånt. godnatt läsare!



Day 22 - What makes you different from everyone else.

skönt med helg! de blir nog tänkt att vi far och käkar på Golden Dragon ikväll, himla nåjs. sen får vi se ifall jag ska vara med evelina eller nå, får se helt enkelt. annars träffar jag väl henne imorn. skulle ha tjejmys med en massa flåååd. medans jag väntar på att mor kommer hem ser jag klart the number 23. inte för att jag ens hann börja se den.. men unnar mej med den ett tag, hörs!


varför jag är olik alla andra, ooooj, riktigt svårt dedär. tror nog inte att jag kan svara på de!




own the day

åj amigos. blev att jag såg den sista harry potter filmen igår, tragiskt att de inte kommer nån mer, har följt alla filmer och tillochmed spelat dataspelen förr och allt såntdär ändå sen den första filmen kom ut. ville själv gå på en såndär skola, haha asså åååh. :(
ska göra mat nu, köttbullar och spagetti tror jag de var, ska sen göra klart ergonomin till imorgon också ska jag se the number 23. trailern verkade ganska b r a så jag litar på den att den är bra! var nyss ute och fotade också eftersom de är gode bra väder, fast, de blåste ganska kallt så jag gick direkt in, hann dock få några bilder så lägger in dom. de ringer!


s

ska ta på mej myskläder, göra nå varmchoklad, ta en ipren och se en film. göttans! har jag nämnt att skolkatalogen har kommit? nä de har jag it, men now i did. är då inte lika roligt att kolla i den, bara småsjuor. måste renbädda!

Day 21 - A picture of something that makes you happy.

blåste inte bort! :D nänääää, men, nästan. trodde de var ett skämt då jag fick veta att de var yoyo-test på fotbollen. himla fusk. också har jag inte träna på nån vecka heller.. ska nu plugga lite franska, när gör jag inte de? och sen se nån go film tror jag. är ganska så sugen på en satsuma hahhaaaaaaa. okej hejdå.



HAHAHAHAHHAHAHAHA, TITTA VAD JAG HITTA EVELINA!


onsdag

kommer helt ärligt blåsa bort påväg till skolan, och jag skojar inte! har endast tre lektioner, eller fyra med fotbollen idag, himla skoj. sen vet jag inte ifall jag och clara skulle och sola eller om de blir imorn med emilia istället. vi ser ju. ska gå och borsta tänderna och sedan rulla iväg i blåsten, ni märker ifall jag överlever!



306851_2255419498093_1026492581_31913591_567361421_n_large

Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future

men som om jag vet de nu?!?!





godans! ska precis börja laga mat, kände bara för ett inlägg före bara. skolan var väl helt ok idag, rullade på ganska fort med allt så en dag närmare lov! efter maten far jag vidare till evelina och vi far tillsammans med felicia och badar at hortlax sporthall. hahaha himla längesen dedär, men hade tänkt laga mat nu iallafall, stuvade makaroner och korv står på listan så då är de väl bara att börja, go!


it's friday, friday!

håj! kom hem ungefär där vid 4, långdag idag och fotboll sista lektionen. glömde ju självklart min handduk så ska gå och duscha nu och senare ikväll ska jag på möte på skolan om frankrike utbytet. no klån blev jag utlåst från skolan också då jag skulle hämta min moppehjälm så nogklån fick jag gå hem. ingen höjdare inte. men duschen väntar innan maten, hörs!

ÄNDRADE PLANER!

fick ett sms av clara som skrev ifall jag skulle till malmgården ikväll, så de blir de istället för spartan och alla läxor. hehe skönt. börjar klockan sex så ska börja fara snart.

"screw you guys i'm going home"

hallåsans. kom hem för ett tag sen från evelina, följde henne till luleåtown och småshoppade lite. inte för att jag hittade nånting men ändå. hade de riktigt skoj igår med lite folk och sånt, ska snart äta och efter de plugg! känner att min säng är nedslagen med kläder, måste fixas! var ett tag sen jag sov i den så de ska bli amazing att få lite beauty sleep i den. kom också på att jag inte har sett spartan på huuur länge som helst, dax att börja om igen. yep så blir de, so long!
bjuder på lite nya och gamla superbra mobilkvallabilder!
skönt med vinst!
fullt seriös

lördag

hemma!  haft de så sjuukt kul och allt såntdär, men nogfasen glömde jag kameran iallafall, de sista som fick hända.. vad gjorde vi då? vi spelade hejna kinect dance. HAHAH en höjdare, måste skaffa ett sånt, och buzz, singstar, grilla och en massa saker. gode så skönt med ungefär 5 timmars sömn också, himla kul.
hade nu tänkt fara ut och springa, gudarns skönt efter allt godisflåd. far somsagt till evelina ikväll och sover hos henne, så uppdaterar mej kanske innan jag far, ut och springa nu!


314708_205178412884854_190592554343440_447143_188659778_n_large

detta är en rubrik

heeeeeelg! gudomligt skönt jamen nanting. ska fixa de sista till ikväll, byta om till mjukiskläder ska jag också göra. ska käka pizza och bara ha allmänt skoj! kanske händer att kameran får slinka med, vi ser ju. sen far jag ju också och sover hos evelina imorn, så jag vet inte alls om jag hinner blogga då. därigen: vi ser ju.
men ska byta om och sånt, hörs!


vill ha sommar igeeeen!

city never sleep

blev att jag följde med syster och mor till dollar store och köpte lite godis till imorn och sånt. trooor även att jag packat klart de som behövs, nog för att de är såå lite så men he ska med ändå.
men nu ska jag inte sitta här nå mer, måste läsa ut en engelsk bok till imorn och de måste jag göra nu. hinner nog blogga imorn innan jag pyser, gokväll!
Tumblr_lt0h5f9m9q1qcqhi0o1_500_large

torsdag

salut! kom hem från skolan precis nyss. blir att jag agerar kock idag igen, och sen måste jag se över vad som ska packas till imorn. övernattning med laget på tolvmans! azuuum. funderar på att göra en ny header också, ja tack. ska gå och bya dator och se vad jag kan göra. hojres!




Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.

dagen har ju bara rullat på idag, skönt. fått planera hur våran klasströja ska se ut och sånt tillochmed. hahah så kunglig. har faktiskt börja grubba på min önskelista till jul, de ska ju börjas i tid, och som vanligt är de en ny telefon högst upp. de är nog bara de jag önskar mig!? pengar är ju inte fel de heller, men telefonen skulle sitta fint. okej, de är ett tag kvar, chilla.. ska göra lite matte nu och efter de se dendär filmen, my one and only hette den. hoppas den är ok. förvånar mej inte ifall jag måste göra middagen idag med. får se. hade so long.



hahhah, smeknamn och varför?!

erran= haft de hela mitt liv, vet inte varför just de, gillade de ett tag där, hatar de nu.
öörk= nånting klirrigt som sofia började säga.
ickan= nånting mamma alltid säger, vet ej varför.


destiny

ska gå och tvätta bort sminket, packa fotbollsgrejer och sånt jox till imorn. får inte missa desperata hemmafruar ikväll näjustde. och int har jag gjort matten än nä, har osett en bra film också. nog för att den finns kvar å ja.. tror jag gör matten imorn istället, toppen! också är de ju sverige-holland! har lite grejer och göra nu känner jag!



puss på dessa!


Day 18 - Plans/dreams/goals you have.

alltså jag tycker hejn är skiiiiitsvårt, har ingen aning!


goddagens läsare och icke läsare. slutade för en timme sen tror jag, har klinkat på pianot ett tag och ska snart laga mat, såklart. annars då? har int så mycke att göra för tillfället bortsett från matten. ewe är hos sin pappa vilket suger apa just nu. var så längesen jag var med henne :( nä, nu ska jag sörja med spagetti, adios!

Tumblr_lsv5q8sugf1qe0pd9o1_500_large


^*^*^*^*^*^*^*

aaay y'all! kom för cirkus tjugo minuter sedan, ska strax käka och sen vet jag ej vad som ska göras.
ta fram vinterjackan ska jag absolut göra, garanterat! jamen orkar inte skriva nå mer.. hojres!



måndag

hlo! ska alldeles strax börja fara till skolan, bara göra dehär först. hängde med sofia igår åsånt. därför inge bloggning! skriver mera då jag kommer hem, haidå.



untitled

goodmorgon! hyffsat jättefint väder ute idag, så ska nog gå ut och fota eller nå. får se.
orkar absolut inte med skola imorn, oooohnej, varit så skönt utan i en vecka! nämen ska gå och klä mej och se vad som händer next. ha en bra dag!



Tumblr_lsphxfnzef1qgzuxso1_500_large

Day 17 - Someone you would want to switch lives with/ for one day and why.

skulle nog vara, maria montazami! HAHAHHAHA. bara för att! hon är ju så gosig och härlig och rik å sånt, så man passar ju på då :):):) annars, nån som är jätterik, så man kan köpa vadsomhelst och får sen behålla de resten av lifet. pengar är ju aldrig fel!




Tumblr_lsrc6nqvna1qfhtnu_large


KAZOO IN DA HOUSE, BELLA VINKAAAA!

humor..


blev ändrade planer. for till sofia och sov hos henne istället och är än här. ska snart käka pizzaa åsååå. sofia hade fått känslan att gästblogga men den känslan försvann far away! har laddat upp med gotta för ikväll osv så he blir finfint! men ska vara sociiis med proppis nu, kazoo in da house, bella vinkaaa!



Day 16 - Another picture of yourself

var hälsade mina katter. hehehhe. fick sluta klockan tolv idag, ganska så skönt, fast hade ingen skjuts hem förens där kring halv 2 också gick de aldrig nån buss ända hem. aja, överlevde ju iallafall. vet inte vad som göras skall ikväll. ska nog fråga om evelina har lust att göra nånting! annars får jag se vad som hittas på. so long cats!





inte nyaste men..


Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play

halloj! kom nyligt hem från praoen, färigkäkad och ska snart, eller, klockan 8 på fotbollsmöte. om framtida träningar med damerna tror jag väl osv. och vet ni vad, orkar absolut  inte göra de rubriken säger. ohnej. men ni klarar er, de vet jag. sååå hejdå!


13001824254274_large

torsdag

godmorgon, ska alldeles strax hoppa på bussen och in till stan. blir inge fotboll för min del imorn som de var tänkt, eftersom mina knän är helt cepe. fufufu! ska gå och borsta tänderna osv. hörs sen!




Day 14 - A picture of you and your family.

just käkat, ska nog ta och fara å springa en sväng. känner att kondisen är på botten då man bland annat går i trappor. ojojojoj! ska slå en pling till proppan först, och tänkte ladda ner nån film medan jag är och springer så är den kanske klar då jag är tillbaka. sounds great! hörs ikväll, imorn, whatever. ciao bella!









bilderna är ju inte dom nyaste precis. men dom får duga!


inside out

 您好 eller nå sånt!  händer ingenting alls precis nu, kom ju just på att de är sista säsongen av desperate housewives ikväll! MÅSTE SES. nu vet jag hur varje tisdag kväll kommer se ut.
moder fråga om jag ville ha bullar, och sånt tackar man ju inte nej till. går kanske ut och fotar också, får se. hojres!


Tumblr_lsd9zyzhg01qc0paso1_r1_500_large
gorgeous!


kubbarkubbarkubbar

Anonym om . -:
har du tagit domdär bilderna själv? :)
svar: oui! :)
godkväll. hade långdag idag, eller, fem, men, de är långt.. mätt, nyduschad och ska lägga på en facemask och bara njuta av att inte ha nå att plugga till. gudomligt skönt! ska ta reda på om de nå bra på teve så jag kan luta mej tillbaka till nå spejsat program och proppa i mej nybakade bullar! är ju verkligen i heaven alltså. ha de toppen, as moi.



Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently

ingen har hurta mej recently-

har varit ute och gått med moder min. hon har tillochmed hunnit vispa ihop lite chokladmousse, så ska gå ner och smarra av den och sen bara ta ett chillpill åsånt. skönt med ingen skola på hela veckan istället för prao!



2 oktober

godmorgon för min del! skitväder idag, minus. ska städa mitt rum, ytterligare ett minus. ska ta nånting att äta nu och sen sätta igång med rummet. hörs.



Day 12 - A picture of someone you miss.

hi mates! har varit borta i princip hela dagen tills nu. jag och mor var somsagt på stan, fick med mej en mössa, tubhalsduk och en mascara hem. for sen vidare på kalajs och är nu mätt som ett as! tar lite middag på de, ohoj!
far och är med evelina och nåra fler góingar efter maten iallafall. men ska kolla fb nu osv. haidå.


hojna, även fast jag träffa hon senast igår och snart strax igen :):):):):):):):)


RSS 2.0