begin

goddagens läsare!
läser lite om DNA och gener just nu, har prov på fredag om de och vill veeeerkligen att det ska gå bra. också har vi franska om passé composé. har inte städat rummet än, jag märker att jag tar mig framåt!
inte har jag väl nämt om min första springrunda i år, igår!? NO. eller, nu ja! fattaa vad dålig kondis jag haaar,  gaaah! måste ta en idag också!
aja, NO-boken ropar. ajöss!



wanna know what makes me smile?

uy!
matteprovet verkade ändå  gå bra, skönt att få de gjort nu. ska göra engelska nu eftersom vi har läxförhör imorn, om Irland.. haha, älska våran svenska lektion idag, gjorde viskleken och nån grimarslek. så jäkla kul!
måst göra engelskan ja, hoj!



               
           

hola señiorita por favor sil vous plait

goddagens! smaskar på lite frön, ska göra matte eftersom vi har prov imorgon. måste hoppa i duschen också, och städa rummet.. GAAAH.  ska slita mig från datorn kanske? kanske. hola!


Söndag morgon!

Söndag morgon! Vaknade för ett tag sen här hos emilia. Har haft de himla mysigt igår med film och flåd, såg rosa the movie och high school musical, vågar jag säga att vi ser barbie nu? ;) gaaah just did! Haha så frän. Hoppas på att få ta mig ut nån gång idag eftersom de verkar vara strålande väder. Konfaträff ikväll också.. Aja hörs sen!


Godmorgon!

Ligger i sängen och segar mig med temple run. Kom hem kring två inatt eftersom vi skulle se finalen. Ska dra mig ur sängen och ta en dusch och frukost. Har blivit bjuden på pyjamasparty hos emilia idag, så himla skoj! Ska köpa lite karra åt de och sånt sen, vill även till stan och inhandla en färgbomb!


it's friday friday!

FRIDAY FRIDAY!
nyss ätit middag, ska nog strax fara till emilia, så fort jag får tag på hon. måste ringa! far och ser domarcupen i stan senare med några andra brudar. men ska ringa henne nu, hörs senare!




bb

uy! har stått i uppis hela dagen idag. skönt nå jäkulskt, fast gjorde också de muntliga nationella som var himla lätt! ska äta snart tror jag och sen göra franska, såklart. belönar med att se sons efter de, wiho!



123

kom nyss hem från star. fick lite nya övningar, inte mer än de. ska nog snart äta och sen ska jag allt göra lite franska.
står i uppis imorgon förresten. chillit men har även muntliga nationella. okej blablabla. ska kolla fejjan nu, hoj!




-

hoj! kom nyss hem och är så grymt sugen på nå mumma! hoppas till semlor senare då mamma kommer hem ;-) för nöja mej med en kiwi tills dess, ska kolla fejjan och annat smått så skriver jag väl sen. har ändå inget bättre för mig just nu, kanske pianot. hojres!

electro

goddagens kära läsare! kikar som mest runt på 9gagoch tråkar, kom PRECIS på att ett nytt avsnitt av vampire diaries måste ju ha kommit ut så ska allt ta och ladda ner den och se. prima! annars är det väl inget nytt som jag har att dela med mig, de vanliga, skola, läxor, BIGBROOOOTHEEEER, och so on. VD var de ja, cyya!




Hänger...

Hänger hos björn nu med emilia, nicke och simon. Ser teve och chillar läget, då vet ni!


Mot emilia!

Far till emilia nu, far nog och är med grabbzen och får se vad vi hittar på. Får absolut inte glömma big brother som börjar ikväll!:D


Rödtott

Har kollat mig i spegeln miljoner gånger idag, känner mig jätte ovan men ändå roligt med något nytt! Vaknade kring 1 idag, och sen dess har jag gjort nada. Måste plocka till lite i rummet och förhoppningsvis är det mat snart. Hänger med emilia och nicke efter krubbet och kanske nån till, skriver mer sen!

Ser egentligen rödare ut, inte sådär brunt!


&

Kom hem från emilia ganska nyligt. Har bakat kladdkaka och bara mått gott tillsammans med emma och felicia också! Självklart färgade emilia håret på mig somsagt, och färgen blev:dundundun...röd! :D
Ligger i sängen och ser teve nu iallafall, ska strax somna och vänta in morgondagen som känns redan nu seg. Visar håret imorn, om jag orkar dvs. Nä jo nu ska de sovas, godnatt!


Hänger i emilias crib

Är med felicia och emilia nu, försöker ta oss till ica på nått sätt, kan knappast gå pga stormen... Emilia ska färga mitt hår, vilken färg de blir är en surprise! Fast alla vet nog ändå vad de blir. Hehe, visar iallafall sen!


Lördag

Ååh de suger att blogga i mobilen, gjorde ett inlägg igår men tydligen publicerades det aldig.. Och de märkte jag nu. Var iallafall barnvakt igår åt lillebror, senare på kvällen for jag till evelina och firade henne. Nu idag skulle jag nog vara med emilius. Så långt är de planerat, ska gå ner och äta nå frukost nu, hörs!


Baba bo

Kom nyss hem från skolan, skönt att vi är lediga imorgon! Far nog och tränar senare idag med emilia och kommer säkert hänga med henne ikväll också. Ska dra nån trudelutt på pianot nu, hörs sen!


Torsag

Godmorgon! Ska börja ta på mig skor osv och börja knalla till skolan. Skriver sen!


Grammygalan

Tack för de fina inläggen emilia, de sista kändes helt ok, en del. Hehe, ligger och ser på grammygalan på teve, niss avslutning på denhär dagen. For in till stan efter skolan med felle, emilia och clara, köpte en födelsedaxpresent till evelina som fyller år imorn! Grattis finis! <3 fell och em följde hem, for till sportis och spela biljard ett tag, har hunnit duscha också, nog om de. ska fortsätta se teve nu, godnatt!


Bilder från idag!


Emilia

Hej, jag vill bara säga hej i ericas blogg och att du är en jätte fin vän älskis öörk :)


Tisdaaaag

Halloj läsare! Slutade för en timme sen, ska snart äta tror jag och senare firar jag alla hjärtans dag med evelina och clara i våran ensamhet. Förmodligen se nån film och äta gotta! Maten kallar nu hörs!


måndag

goddagens, förmedlar direkt att jag ska se vampire diaries. har bara de att säga, onödigt inlägg men sånt får man leva med. so long! :D

Ändrade planer!

Emilia är sjuk så de blir inge henne eller de andra, far istället på stan med proppan och sen följer jag till henne.
Bussen går snart då ska börja klä mig. So long!


lördag

goodmorgon! hade tänkt hoppa i duschen direkt, senare idag kommer emilia och färgar mitt hår, om de nu finns nån bra färg på lundmans dvs, och sen ikväll är det planerat att vara med niklas och kanske albin beroende på hur han mår.
och för dom som vill och bryr sig så heter jag eriicanilsson på wordfeud! :D
meningen är att ni ska lägga till mig.
okej hörs sen!



4_large

Leker

Leker med min söta iphone, blandannat camwow! Vem kunde inte ana?
Hehe, blir hemmagjord pizza som står på menyn denhär dagen. Far sedan till evelina och hittar på nå med henne! Inser ni nu hur mycke jag kan bloggg nu? :D okej, hörs!


JA JAG ÄR LYYYCKLIG!

fick just veta att min iphone kommit! WOOOOOOOPWOOOOOP!
kommer dock troligtvis inte kunna använda den förens imorgon, eftersom man måste klippa simkortet, fixa gratis internet osv. MEN SCREW THAT! wohoooo!

måste göra franska. sys!


354174-7-1327268137355_large
eu helleu


onsdag helt plötsligt!

känns som att jag har tid med att blogga. eller hur säger man?
just käkat iallafall, ska till evelina på ett tag, eller, jo, ett tag, så ska vi baka bullar! känns som att de var ett tag sen sist. ska förbereda inför andra nationella imorgon med lite gotta, eftersom de är en gode så lång lektion denhär gånger, nästan tre timmar tror jag, ungefär. och vi kommer bara att skriva. drygt nanting.
har fått med mig lite kakor hem som klassen säljer så om NÅN VILL HA KOSTAR DOM 50 SPÄNN!
ska sluta skriva och se lite sons, so long!


.

åååh ljuva måndag!

kom hem för ett tag sen från star, ska äta alldeles strax. sen känner jag för att ta en dusch, inte lukta usch!
taggar annars till första nationella imorgon i svenska, läsförståelse, som ändå inte är så supersvårt egentligen, men de ska ju göras. har på torsdag också. oh my. hoppas veckan rullar på snabbt.



i hope this is a dream. it's not.

sov hos emilia inatt. gjorde inte så mycket igår, var med anton, nicke och bullan och såg lilla jönssonligan och spela spel! kom på att jag glömde mitt karra där. pärsk..
idag: for till fotbollshallen för att det skulle vara nå möte, åt gjorde vi också, for sen direkt efter det till Mattias som fyller 21 år. kom hem för nån timme sen ungefär. ska se lite sons och sen lägga mig. huvva trött. cya!



hooooos emilius

hejsan kompisar!!!
hänger just nu med emilia, har varit på star idag och grovat oss tillsammans med felicia. biffNarna ;-)
fick i oss en himla go middag kan jag medge. kebabrulle stod på menyn från gul&blå. fortfarande määäättt!
åååh-karameller!
ikväll ska vi allt vara med niklas, anton och billbull. blir att jag sover hos emilius också. it klagar man inte!
får se om jag blogg nå mer ikväll. annars finns det en dag imorgon också. hörs so long!
hej kompis

fredag

äääntligen freedag!
slutade skolan med musik. inte helt fel, ikväll händer följande: far till emilias moster med henne och evelina och ser lite film och badar jacuzzi! myspys på hög level. far nog till mirre en sväng också efter det. så skulle nog emilia sova hära med. måsta kolla upp dedär.
ska se ett sons of anarcy avsnitt. har tagit mig igenom första säsongen nu så full rulle på hejna. hörs senare!



lost

ha rpluggat klart franskan, tror jag. var inte sådär superduper svår. har tillbringat kvällen hos emilia. for och träna där ett tag med felicia och sen inte gjort mycket. ska ta och hoppa i säng. nu. kanske kolla igenom franskan en gång till! sen somna till:south park!
godnatt!

298458_255203841184615_191850820853251_670060_600767257_n_large


KLAR!

äntligen klar med svenskan! woopwoop. har gjort en slutanalys av Ondskan och finally klar. kämpigt nanting. nu återstår bara: renskriva. great. nämen efter regn kommer solsken, och mitt solsken är bion!


i'm dying of laughter

tjenare kompisar. ska göra lite svenska nu och även franska. far på bio ikväll med klassen och ser hamilton, riktigt ok! ska nog hinna med nåt sons avsnitt också, no funk de. so long.


RSS 2.0