sista november

ååh hej! grymt jobbig träning kan jag allt förmedla. mer än så behöver jag inte säga.
har nyss gjort klar min engelskaredovisning, eller, int själva redovisningen men ja.. gick gode så bra och hoppas på bätte på fredag. ska krypa ner i sängen och se ifall de finns nå bra att skåda på denna snölösa kväll. de är ju december imorn ju! no snow, no jul! alltså haha, jag bara måste se julkalendern imorn. bli ett barn igen. bara för att! haha, godnatt!



smack

två prov gjorda. dock inte båda idag, men ändå.+ en reedovisning på fredag som tydligen var viktigare än provet. vad händer?!?
nä. nu ska jag byta om för träning på en timme. dock går bussen tio i så måste rusa. hörs!


var inte rädd för motstånd. det är i motvind och inte medvind som draken lyfter

godkväll. håller på att få in all mekanik i skallen. sitter väl kvar där tills imorn får jag ju hoppas, men de gör däremot inte engelskan.. ska läsa igenom den ett fåtal gånger och sen lägga mig och se south park. standard!




cheese

hejdär! for till malmgården kring 6 och hängde där med mera folk. bakade pepparkakor och gjorde ischoklad. mätt som få är ordet jag söker. ska packa träningskläder till imorn så de är gjort och sen lägga mig och se south park. godnatt!

söntag

goddagens läsare. kvällen igår var ju helt ok, var hos evelina med henne, emilia, minna, mirre, albin, nicke, bullan, TJ och matte. spelade spel, blandannat med andra ord som jag och evelina regerar i ;-), såg filmen 11-11-11 som var gooode så läskig jo. mamma hitta mitt julpynt igår så ska sätta upp lite grejer nu blandannat stjärna i fönstret osv. insåg även att jag har tagit hem kemiboken istället för fysikboken och vi har prov på tisdag. ojoj. får råplugga imorn, verkligen!
skriver mera sen. hörs so long.

here we go

åååh irriterad. håll på med ett blogginlägg också bara lägger internet av. voffon! jajja, har just städat rummet, ska bara dammsuga och sen julpynta men hittar inte mina julgrejer eftersom dom har slukats bland alla 435345783 kartonger i skrubben.
far snart på kalas hos faster och C.O och hänger dära ett tag. ikväll far jag vidare till evelina och är med henne, emilia och mirre tror jag. ser ju. dammsugarn upptagen så får vänta ett tag till, hörs senare!

Disturbia

just sett klart Disturbia. sjuuuukt bra film, och på teven skådar jag south park. ska lägga mig och se de och invänta en ny dag. godnatt!
Tumblr_lv2y4f7lnv1qhnyjso1_500_large

le weekend!

heeeelg!  skönt nå jäkluskt. kommer typ inte ha nå att göra ikväll eftersom jag ska hämta lillebror på kalas kring 8. ojojoj. ska höra om nån vill vara med mig. blir troligtvis forevah aloune. ska och hämta han på fritte snart så ska slita mig från datorn nu. hoppas ni får en bättre kväll än mig!



Ketchup for life

banana

hallå godbitar! slutade för ungefär en halvtimme sen, for förbi den nya affären uti ica med evelina en snabbis och nu gör jag dehär! ska hämta lillebror på en timme så ska ta och lära mig andra delen av "the meadow" innan. ojojoj! skriver mer ikväll. cya!



Women

wehåå

väldivääldigt bra jag är som tar mig i akt och bloggar nu. känns som att jag riktigt suger på de nu för tiden.
nyduschad efter en jobbig träning men gode så skönt nu efteråt så! nä nu pratar jag i tele med proppan så kan inte göra två saker samtidigt. avslutar såhär okej!

true moment

mina näshålor känner lukten av pepparkaka! nån flitig därnere som håller på att baka de, ska allt gå och ta mej några snart. vad jag tänkte skriva var att jag verkligen behöver en ny header. denhär är man ju rent less av. usch x5! nä, ska leta reda på nå bilder eller nånting och se vad jag kan göra.



That Moment...

VD

skönt att sluta en timme tidigare. däremot gör inte pojkarna de, heehhehehe. blir jag som hämtar Bojan på skolan senare där kring 4. och ja, justja!!!! Vampire Diaries har tydliigen börjat om i fredags så måste ju verkligen se första avsnittet lixom nu!







HEJ.

nyduschad och fräsch. långdag idag, skola till tjugo i fyra följt av träning på star direkt efter fotbollen. ska gå ner och ta mej nånting i mun och kanske gno lite mer på låten! får väl se om jag har tillgång till de. klart, men ska hjälpa bror i säng först!
går int å ladda upp nån bild. fml

the meadow

fick mig en skön sovmorgon idag. morgon kan man kanske inte kalla de då.. sitter än i pyamas. ops. ska typ snart äta middag osv.. håller iallafall på med att hitta en ny låt jag kan spela på pianot och har hittat en grymt bra från twilights newmoonfilm. "the meadow"! ska klä på mig och sen gå ner och träna på den. och får ju inte glömma att mamma håller på att baka lussekatter, så jäkla gott!

ffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

just ätit, gott vare så jag hålls mätt senaste timmarna. ska till evelina ikväll/snart. ska se film och mysa på med godis och gurka! bra combo. hejna blev ju total failat omgomgomgomg blev till ett utkast och hälften är bortaaaaa. får skriva om. emilia sitter vid min sida just nu och vi håller på att tramsa oss. hiiimla bus, hiiiimla bus!
ska göra nånting skojsigt nu. tillexempel en video XD
hörs!

moon's so cool

godmorgon ens! ska strax iväg och träna med felicia och ida på star. vet inte vad som händer senare idag. får se!
skriver mer ikväll, eller nå. hojres!




tap tap tap tap*

heeeelg! grymt himla skönt! kina provet gick faktiskt bra, hoppas jag. nä men de kändes faktiskt så. G var tydligen bara 15.
far och äter på Gul och Blå med några brudar senare kring 6. köper godis osv också skulle vi se film och bara mysa på hos emailut. hade tänkt duscha innan dess, så skriver troligtvis imorn, cyyya!

Running horse sound


rubrikos sugros

hallåsan. ska verkligen sätta igång med son direkt. prov imorn och ja, far till evelina efter födan och pluggar med henne. men göra lite själv också! så slänger datorn åt sidan och sätter igång!




haha så kass bild, ville bara visa att vi har nått 3121 kommentarer. XD



såhär på kvällskvisten!


BOLT

ojoj hejhej. har planerat både luciat och julspexet nu efter skolan. så ska ta mej en matbit och sen pluggapluggaplugga inför kinaprovet! även franskan...  men är då gode så hungrig efter en så lång dag så hörs kanske ikväll. beror på hur mycke jag måste plugga!






wowo

goddagens!

ska fara och hämta jens på fritte om cirka 20 minuter. sätter mig och spelar piano medans.
onödigt inlägg hejdå.



plugg

halloj godingar. nykäkad. så ska ta och plugga till en del prov och läxor och sånt. matteprov imorn och kinaprov på fredag, och nått läxförhör slinker in däremellan. så ska ta mej an de nu. hojres!
hahahah

bilder!


rebirth

glömde berätta att jag for till manjärv. hehe, så därför har de varit tyst här i bloggen. febern släppte men nu hostar jag som en gris och snurvig. de är då betydligt kyligare hos mormor&morfar. sviinmycket frost och allt. och här har typ allt "smält" för de hann ju inte precis komma nånting. kameran hängde självfallet med så bilder har jag allt! kör nog en bildbomb mer ikväll.nån bild kan ni väl få nu. ska gå ner och se ifall jag får i mej nå föda också står jag som barnvakt ikväll en stund också. cya!

horses

Tumblr_lugnfqrqwi1qmibopo1_500_large

7k

sjuk idag. började med att jag fick ont i halsen bara sådär och sen frysit hela natten + huvudvärk + ont i ryggen. hade feber också imorse men tror den har släppt litegrann. känner mig jättesvag också. :(
får väl slå på nån film eller nånting. men hade tänkt duscha först, så haidå.



 

dagens, månadens och årets låt! ♥


beautiful

goddagens gott folk! slutade ganska nyss, fick skjuts av maja hem, gulle! ska göra lite franska nu och senare vet jag inte ifall jag skulle följa med evelinao ch motionssimma. haha. alltså jag vill ha såhäääääääääääääääääääääääär mycke snö nu. de blir ju ingen riktigt jul annars. hinner ju inte ställa in mig på sånt. :(




när är de vinter?!?!?!

godkväll people! fullt upp hela dagen kan man ju verkligen säga. skola till halv fyra, planerade lucia och julspexet dom sista timmarna. efter de, skyynda hem och käka och byta om för träning. jäkulsk jobbig var den! spinning och roddning. var helt död där ett tag. sen direkt efter de hem och duscha och utvecklingssamtal. stressigt jodå.
ska börja skriva en kladd på novellen och kika igenom franskan. pys!




bildbrist

hallå. försöker komma på nånting bra att skriva om i en novell. men de var jäkligt svårt!
aja, kommer väl på nånting till slut. ska se förra veckans desperate housewives avsnitt eftersom jag missade de, annars kommer jag ju inte fatta de som händer ikväll ;-)



Tumblr_li8dejqjae1qfjn6jo1_500_large

9999999

haoudi partna'! känns som att jag hunnit med en massa saker idag. först skolan då, sen fotboll och efter de träna på star. deltog tillochmed i lucian. vad händer? nämen har faktiskt lovat mej själv att jag ska vara med i lucian, julspexet, och, nånting mer var de också..  ska se klart step up 3 nu. so loong cowboys!
Tumblr_lu682h2cb71r5jpaho1_500_large
vill ha vinter nu!

Vive la vie

ooh, bad uppdatering om jag får säga de själv.. har sett några filmer som ett avslut på detta lov. blandannat nbd2, step up, också var de nån till. orkar it med skola imorn. hell no! men bara 7 veckor kvar till jullov så, keep going! ska se en till film och sen duscha och packa grejer till imorn. so long söndak!

polisskolan

tjetjeena! kom hem för nån timme sen kanske, har varit hos sofia. ser nu på polisskolan på teve och ska nog ta och sova efter de, ska upp tidigt imorn för att skjutsa pappa till kallax också far nog jag och mamma förbi storheden efter de. så om jag får med mej nånting hem klagar jag inte! ;-) nämen nu har jag missat en ganska del av filmen så ska fortsätta se. godnatt läsare!

Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge

whyyyy? ha nånting att göra!

goddagens!  vaknade för en cirkus halvtimme sedan, ska klä på mej och sånt strax, bara göra de som måstes först! får middagsfrämmande ikväll bestånede av sofia och c.o. oooork it skriva nå mer. ha en bra dag!







brum

hallåsan. de blev lule idag, de är därför de inte har uppdateras nånting idag! sofia ringde iallafall och väckte mig där kring 9.. smäärta. for iallafall iväg kring elva och kom hem för drygt en timme sen. fick med mej en ögonskugga, puder och en tandborste hem. ska nog vara med evelina ikväll, måste bara få tag på henne. hörs senare!



bilder!


huhuhuuu

aloha, har inte gjort nånting idag. blev inge lule heller, förmodligen nån annan dag!
sofia says hey XD
ork it skriva nåmer- haidå!

tisdaggge

hej! skulle egentligen följa med sofia och c.o till luleå idag, men sofia blev sjuk så de blir nog en annan dag. vet inte riktigt vad jag ska göra idag då, måste nog tvätta fönstrerna..
gårdagen var väl bra, var somsagt på sportis och såg innebandy, och senare åt kvällen for jag till emilia. var med nicke och andreas ett tag och såg film å sånt.
hörs senare!

RSS 2.0