PSG!

tjao, spelade en träningsmatch mot nå amerikanskt lag idag, förlorade tyvärr med 1-0. for sen vidare till pottan med laget och badade å myste på. ska ta itu med mitt rum som ser heeelt inte ok ut. tjingeling!



hunter

tjuu. for med albin och nicke och bada hos ida med hon, ewe och emilia. knös säger jag bara, knös! ska snart ut på äventyr igen men hos evelina denna gång och bada därmer å bara mysa på. ville också påpeka att jag har bytt navelsmycke nu! :D

cyyya!



what are words

dålig uppdate idag, for in till stan imorse med evelina och hennes kusin, hittade en tröja som jag kan visa nångång typ kommer aldrig bli, for senare och badade med emilia, emma och felicia, och till sist träning. så har som varit upptagen i princip hela dagen. håller på å kollar lite vampire diaries så ska fortsätta med de nu, godnatt bloggen!



-

far och badar hos ewe strax, just so u know!



peace

hay! har visst glömt bort att blogga litegrann, har iaf hunnit konfrimera mej igår. fick två halsband, berlocker till tomas sabo armbandet+halsbandet och en massa pengar. hade även match igår mot sävast. vann med 3-0! ska börja kila iväg till evelina nu, hörs!

pofff

midsommarkvällen spenderades hos emma + massa annat folk. orkar inte rabbla upp alla! hade som inge mer vettigt att skriva om, så jag tar å lägger mej och ser lite south park. godnatt! :)



bilder kommer, håll ut med dom här tråkiga inläggen so long!

vi fick oss en vinst med 7-0, härligt! ska gå ner och få mej nå att äta, sen måste jag höra lite med emilia om imorn med midsommar och sånt. jaija, hade bra!



detta är en rubrik

hoy! har legat ute och solat ett tag nu, de var ju ett tag sen man såg solljus! ska strax äta, byta om och sedan rulla vidare till heden för match mot sunderbyn. taggarrrrrrr.



boom boom boom

hallå! kom nyss hem från höan, blev lite häng där med massa ungdomar. mer har jag nog inte att säga, godnatt alla läsare! ♥

. -

halloj, fixade ihop en dator till moi själv igår så nu har jag en egen pärla on de desk! har tyvärr inga bilder, så ska försöka överföra från andra till denhär. kul info! har fått lite sysslor att göra, packa ur diskmaskinen, hänga upp tvätt å grejer, så ska gå och göra de och sen se en film, senare ikväll far vi på kalas hos farfar och efterde skulle nog evelina sova hera! men pyys so long!



PRO

tjenixen! hade match igår, minns inte om jag redan skrivit de? mot älvsbyn iaf. vann med 2-0! idag då, ett ord, SKITVÄDER! skulle kunna tänka mej se nån film, ska se om jag hittar nått gott till de också. jajja hörs senare!


123456789

hallåååååå, for och hämta therese i stan för ett tag sen. ska nog gå ut och lägga mej i solen ett tag nu, match ikväll med f18 mot älvsbyn! cyyaaaa!




perfect

goodmorgon! var hos sofia hela dagen igår, ifall ni nu hade saknat mej för mycket. och idag då? ska nog slå en pling till evelina och checka läget där. so long!



gameday!

hallå. har snart samling, match mot kiruba på en och en halv timme. tänkte som bara skriva de, hörs!


radiostar

tju! var tänkt att jag, ewe och emilia skulle och bada nånstans men har inte hört av dom än. ska nog slå en pling aldeles strax. gårdagen var helt ok, tog årets första dopp! bjuss på några bilder. cya!




nämen ska till evelina nu, mer bilder kommer!


SOMMARLOV!

HALLELUJAH! så sjukt skönt med lov nu alltså, och så sjukt varmt de är ute! känner att jag ska ut och pressa i solen ett tag. känner att jag måste städa mitt rum innan ikväll också. blir att vara på simons stuga med några till och chilla å grilla å bada tror jag väl. jaja ha ett superbra sommarlov alla läsare! ♥

















sommar!

halloj! är ledig idag, skulle egentligen ha klassens dag men hade de igår istället. måste in till stan och hämta mitt körkort, senare ikväll har vi match mot pite! har även tagit mej tid att överföra alla bilder till datorn, så kan ta mej an att bilda en bildbomb då jag kommer hem.



HEEEEEEEEEMMAAAAAAAa

HEMMA! är gode så sliten så hade tänkt ta och lägga mej i solen och bara koppla av. dagarna i sthlm har varit helt ok! traffat nunnor, varit å sankta clara kyrka, gröna lund, skansen och såntdära. bilder lägger jag in senare. men då vet ni lite kortfattat vad som har pågått medan jag varit borta. hörss!

byebye piteå!

OOH, 40 MINUTER KVAR TILLS VI SKA FARA! iiiih! kan då börja med att jag inte kommer uppdatera förens om en vecka kanske? eftersom vi inte fr ha med nå datorer eller nå. jaja, kommer då ha med kameran så förvänta er bilder iaf! ÅÅÅH VA KUUUUL DE KOMMMMEEERRR BLIIIII WAOWAOWAO! hörs om en vecka,och faktiskt, så har vi ju som sommarlov nu! WAOWAOWAO! puss!♥



RSS 2.0