Schooschoo

Var på bio igår med nicko och såg berättelsen om pi. Riktigt braa faktiskt!!!! Gaah. For sen hit och sov, picklas for för en timme sen och själv har jag precis duschat, ska fixa mig och sånt för senare när vi drar på kalas hos faster! Ska göra mina sysslor nu så gobai!


Göta kanal 3

Tjenixen amigos! Är nyduschad och fresh och ligger nu i sängen å ser Göta kanal 3. Har varit i staden med Fia idag och fått med mig två tröjor, sockar oxh en mascara. Ska dock byta ena tröjan imorgon till en större och sen fara vidare till lule för att hitta nån vinterdress. I julklapp har jag fått mig skor blandannat, pengar, ryggsäck, hår och ansiktssmorsel, småsaker till flytt, och sånt. Nu ska jag ta och se filmen, so long!

 


JULAFTON

Klockan är 5 och jag har varit vaken i en halvtimme. Kan inte somna om, inte än iallafall.. Känner att ögonen slocknar lite när som helst ändå, nästa gång jag vaknar är de jul för fulla muggar! Spenderar den hos mormor och morfar och stannar hos dom till onsdag. Längtar till Kalle anka, maten,(bara för att jag är hungrig nu, annars är jag less julmat..) hehe. Och såklart öppna alla presenter! Nu ska jag sova, god jul på er!


2 daaays

Godmorgon! Åh så härligt att sova ut, gudomligt skönt. mamma ringde dock Och väckte mig och sa att jag ska skala potatisen som ska ätas idag, får lite främmande av faster kusinerna och farmor. Gårdagen såg ut som följande: for och såg julspex som faktiskt var gode bra jämfört med vårat.. Stan med emilia, vart ganska fort less eftersom jag inte köpte något förutom fika och en ny telefonladdare. Hem och åt, hämtade ut min nyårsklännig omgomgomg vad jag älskar den! Strålande perfecto! Sen hela kvällen var jag med Nicko och myste. Ska försöka ta mig ur sängen nu, hoj!

 


Jullov!

Idag fick man sig äntligen sitt jullov! Så sjukt förbannat underbart. "Firar" de med gottigheter med två coola brudar, Ida och emilia som sover över här inatt för att fara och kolla julspex imorgon i sporthallen. Asgrymt, far sen till stan och myser med empy, kanske hänger med steken också men då i it vejt! Ska fortsätta mysa nu, hojen!


6 dagar kvaaar

Hojen! Slutade en timme tidigare idag eftersom vi gjorde prov, kändes som att de gick riktigt bra faktiskt! Nu är jag färdigpluggad för i år! Så otroligt sköööönt. Kommer bara att slappa varje lektion nu, life's good. Ikväll far jag med Clara och säkert Anders och Anton också till Hemmingsmark och ska träffa fransoserna som vi var hos i våras, skojskoj. Adjö!


i'm so happiiiiii

hallåsan i stugan! är så grymt omöjligt otroligt glad för idag är dagen då ortosjäkeln är borta från benet! jag kan ha jeans igen!!! om jag minns rätt så kommer jag ihåg att mamma sa att vi skulle fira det på något sätt, hoppas på nå gott. nä imorgon så ska jag för första gången på 6 veckor ta på mig jeans. visst mjukis är de skönaste ever men gaaaaah! måste plugga matte nu, prov imorgon! so long läsare!
 
 

16 december

Tjuuu! Ligger i sängen och ser lite tv, har pluggat i stort sett hela dagen. Käkat glass och dragit chillen! Ska beställa min nyårsklännig strax, efter många beslut så blir de denna pingla!


Shit va snööö

Goder helg! Har varit till Älvsbyn imorse med Ida och spelat/sjungt på en minnesstund. Gick riktigt bra tycker jag och tog inte så pass länge som jag trodde. Kvällens planer är som så att jag får besök, måste städa mitt rum men oooork it. Men what's got to to has got to do! Nästa vecka blir nog den bästa på länge. Får ta bort stödet på benet, bara dagarna innan jul och ledig fredag. Dock ett prov men k. Vill verkligen ha lite godis nu. Ska flörta med mamma när hon kommer hem från staden. Tjopp!


Nä nu var det längesen

Hoppsan. Nä men sorry för no blogging på 100 år! Tänkte dra ett snabbt inlägg innan jag ska plugga matte, ska göra prov imorgon och nästa vecka så måste köra gärnet! Känns som att resterande dagar denhär veckan kommer vara huuur chill som helst, inga lektioner varken imorgon eller torsdag pga lucia. Skönt men ändå inte kul å sjunga. What to do? Haha. Nu kallar plugget chiao!


Justja bloggen

Kom på att det fanns en blogg med på ett hörn i mitt liv också. Har så mycket plugg denhär veckan. Hade ett prov idag och två till är på g! Vill verkligen få den här veckan gjord bara. Vill ha maaaat i munnen och jag är jättetörstig. Wuahwuah! Sen måste jag plugga. Really. Hoj!


RSS 2.0