STHLM!

ao, har nog packat de mesta nu. bara lite småsaker kvar tillex matsäck. har träning på ett par timmar, ska försöka hinna göra klart all packning innan dess! hinner nog höras imorn innan vi far!! :-D



Grna-lund-1_36497089_84621803_large_large

whiskey lullaby

halloj, gårdagen var ju helt ok! hade överraskningspartaj för felicia hos ronja, har bilder på kameran men orkar inte lägga in dom nu. for iaf sen till evelina och sov där, lyssnade ¨på VÄRLDENS LEDSNASTE LÅT SOM MAN GRÄT ALL NIGHT LONG, fyfeen! idag hade vi match men kunde somsagt inte vara med eftersom jag har ont i halsen och förkyld som en jag vet it vad! jaja, ska då äta snart och sen hoppas jag verkligen att mamma eller therese gör slingor på moi! :)


321

Josefin om STOCKHOLM PÅ ONSDAG!:
Vad ska du göra här? :)


svar: vi ska på konfrimationsresa :)



tjuu! så grymt skönt att man gjort bort alla läxor och sånt nu! GAAAAAAAAAAAH!
ska då äta snart och sen bege mig till nickes stuga, so long!



STOCKHOLM PÅ ONSDAG!

myyys att sluta tio i tolv idag! hade prov sista ämnet så fick då sluta efter de, parprov tillochmed. är då träning ikväll men blir då ingen för min del eftersom jag fått ont i halsen :( aja, far iaf och kollar och sen far vi och gör filmen. gaah, snart stockholm tillochmed!! :-D



fire burning

shaaa alla fans. ska snart äta och sen vidare till evelina och grilla, även plugga till parprovet imorn. ändå chill. tror de är de sista "seriösa" faktiskt. förutom mattediagnosen på fredag men sen är de typ inget mer? JO FILMEN VO KLÅÅN. jamen maten ropar på mig, pyys!



boooooooob

tjuu. mys att de var fint väder imorse och tråkregn nu :(  jajja, hade tänkt spela match idag med f18 men den blev inställd. jamen hade tydligen fått nå brev, så ska ner och kika på det. pyys!


hallelujah moment

halloj! kom hem från en helg i manjärv för ett tag sen, har varit på kalas och sånt. for iaf ut och körde nyss och gaaah älska vädret! hade tänkt ta mig en behaglig dusch nu, och göra klart en bokrecension till imorn. FATTA ATT DE ÄR SISTA "NORMALA" VECKAN IMORN, SEN TRE ONÖDIGA DAGAR TILL OCH SEN STOCKHOLM!!!!!!

DÅ HAR MAN MOPPEKORT!

KÄNNS SÅ JÄDRA HÄRLIGT ATT MAN KLARADE DE! GAAAAAAH, ÄR SUPERGLAAAAA. hejdå cykel byebye mors!!



alakazam

halloj! har varit på konfa aaaslänge. sen halv tre tills nu, har prövat kåpor, ätit, och möte innan vi far till stockholm! gaaah, två veckor kvar!!!!!! måste verkligen göra sista plugget inför moppeprovet imorn, så har int tid å skriva nå mer. cya!



the way i feel

ny duschad och fresh! otroligt nog slapp vi ju regnet på träningen iaf. händer annars då? blublä har inget att skriva om. hörs imorn istället så får vi ju se om de kommer nått spännande. puss!



bed of roses

tju, var nå tjorv med blogg.se förr idag men de verkar ju funka nu. var iaf på backa i princip hela dagen idag på studiebesök. valde att gå på estet och vvs/bygg nånting. känner nästan för att gå estet men ja, media eller musik var de ju då.. jajja, har då varit med ewe tills nu, pluggat, gått till fåren, pluggat, snackat om massor. ja, sånt. och idag är jag superbra eftersom jag har överfört alla bilder till datorn så nu får ni bilder från valborg och annat, hade bror!






ork inge mer <3

haha okii jao XD

tiden går gott folk, och hippsvipps så glömmer helt enkelt bort och blogga. svårare än så är de inte. vo håll du på me? fick min examensklänning idag, den var perfekt tills jag skulle dra på dragkedjan och den hade inge stretch alls så dragkedjan gick sönder. budget sak. lämna iaf tillbaka den och for in till stan istället och hitta en där istället plus skor, så håller på att gå in i skorna nu. ska nog gå och slå på en film eller nå, ta en snabbis på moppegrejen. upp tidigt imorn eftersom vi har nå laggrejs med laget, eller tidigt men aa.. hörs peace jao!


Erica har svarat Öörk och Nej , är 137 cm :( på frågan Är du längre än 167 cm.

rock you

oj tjena. de var ett tag sen! har haft ganska mycke att göra, tillexempel i helgen så sov jag hos sofia, var i sekritariatet på heden i ca tre timmar, var med felicia, clara, emilia och dansa zumba. annars i veckan har de som mest bara varit plugg, träning, dataförbud hehe. hade även konfa idag, tränar inför själva konfrimationen och såntdär, och snart bär de av till stockholm! måste plugga nu, har no prov imorn, också moppe till nästa torsdag. hörs!



hahaha så grymt jädra sööööt!

hej jag heter erica jag är jätteduktig med bilder och sånt. dehär gör bloggen jätte tråkig hejdå

skööönt med heelg! ringde nyss och bokade mopedprovet. den 19 maj skulle de bli så nu blir de att plugga varje kväll stenhårt! vet int ifall jag skulle och grilla med felicia och ida senare ikväll, kanske nån mer, måste höra med dom. finns inge mer å säga för min del, och somsagt, ha tålamod med bilderna!



måste ladda upp bilder från valborg jao

så grymt underbart väder för en gångs skull denna vecka! har hoppat/legat på studsmattan med evelina till nu, eftersom hon for. fick sluta fem över tolv idag, myys. nä men ska snart käka nånting och sen vidare på träning. hade gött!



nxjdks

vill ut och köra moppe! :( jao, har iaf just kommít hem. evelina ringde och undra ifall jag ville vara med hon, simon, nicke óch albin, så då blev de att fara dit. är så gryyymt sugen på en macka så ska självklart smöra mej en goding. puss!


XD

halloj, ett tag sen fast kanske inte nej. dagen var väl gode chill idag, skola, fotboll, och konfa. fick träna på nånting som vi ska ha till avslutningen. har iaf just ätit och ska snart vidare på utvecklingssamtal. borde jag gruva mej? nej. dom säger ju typ ändå bara bra saker. måste ju verkligen överföra bilderna från valborg sen, eller om jag har tid. har ju nästan aldrig nå bilder nu förtiden. skärpning!


i need a doctor

godmorgon, ska snart med bussen till bergsviken och ha fotboll. mys med bara 2 grader! har träning sen kring halv fem, har inte alls mycke mer att säga. pys!



i'm not lost

ljuvligt väder idag alltså, riktiga sommarkänslor i luften! har de ens börjat blomma på träden? tror jag inte.
hade tänkt fara och se damernas match på heden om ungefär en timme, far och ser med clara och felle, säkert några mer skulle jag tro. kommer att ha 56745647 plagg kläder men ja! men pratar i tele nu, puss!



snart där igen, mindre än en månad!!!



.

godmorgon! myys med skola idag och såntdära. verkligen! nä, men hade tänkt gå och borsta tänderna och såntdära nu, hörs sen!



hot and dangerous

just nyduschad och fresch. kände för att tvätta moppen efter träningen såså fick de bli, så nu är han fin! ska snartse bigbrother och läsa lite moppe, måste verkligen göra provet snart. taggisch till skola imorn nej, skönt att de är examen snart iaf. so long!


detta är en rubrik

godmorgon för min del! hade de grymt kul igår, var somsagt med evelina, felicia, petra och julia. vi åt, spelade kort, grillade och sånt. bilder får ni sen, orkar såhääär mycke inte he in dom nu. händer annars då? ska plugga lite moppe, träning och bara invänta morgondagens härligheter.

RSS 2.0