:'(((((

bonjour mes amis! werre järre? själv är jag jätte sad eftersom franskerna for hem idag. jag och clara grät som kaburbos! de värsta är att vi kanske inte får träffa dom nästa år då vi far till France. kanske ska bo hos några helt andra då, men får ju hoppppas. gör lite sammanfattnings om vad vi har gjort medan dom var här:


Torsdag:
dom anländer till kallax. vi far hem till clara och sover där dom första dagarna. sen snackade vi väl bara litegrann och sånt, gjorde inte så mycket speciellt.


fredag:
skolan, först välkommengrejs i aulan och sen visade vi dom runt i skolan. for till piteåhavsbad efter lunch (tror jag?) och käkade och bada. nästan läskigt att vissa av fransmännen aldrig hade ätit tacos. hahaha, dom hade fina badbrallor med. jamen efter de for vi till anton och spelade GTA och sjöng singstar, och såg film. haha, strandvaskaren... kult.





lördag:
far in till stan. rundtur för franskerna, så medans går vi till gallerian. när dom kommer tbx går vi och shoppar och äter. sen klockan 3 far vi till norrmalmia och spelar innebandy och bowling. efter de far vi och äter hos claras mamma i stan. efter maten far vi vidare mot kustkyrkan i Jävre och ser film, sjunger singstar och bara hänger med varann.










söndag:
följer med oskar och anton till Igeltjärnsberget. fort vare gjort så bröt maria foten då hon hoppade från ett stup..
några vuxna följde henne till sjukhuset å grejer. sen åkte vi skoter och ANTON är så sjukt hemsk på de, så att jag har ont i armarna sen jag höll i mej stenhårt.. senare på kvällen for vi till mej och sen kom anton och oskar med deras fransker. vi spelade kinect å såg på vänner.




måndag:
var ett tag på skolan. sen for vi till öjebyn och kollade på kyrkstugorna. gode kallt, så vi gick och fikade nånstans. efter dedå, maria mådde ej bra, så vi fick stanna hemma med hon nästa dag. CHILL!



tisdag:
var bara hemma, gjorde inte mycket. marias kompisar kom och hälsade på också såg vi vänner.

onsdag:
DOM FAR HEM! grät som kaburbos som sagt.. ååååh, vill ha dom hära längre! lyssnar bara på emo låtar nu..




saknar!!!:'(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0